Öncelikle sağolun cevapladınız için 54c yi ikinci el olarak almıştık traktör de orjinal hidrolik direksiyon yok sonradan takılan var ve bu dönüş çapını çok düşürüyor ve sorunu başladı bir de ister istemez orijinal motor olduğu için sorunları var tabi idare edecek olan için idare eder fiat lar kaliteli motor ben değiştireceğim ama almışken ne alsam dedim çünkü tt leri hep kötülüyorlar ve o yüzden 54c ler çok pahalandı 1996 model 54c fiyatına üzerine en fazla 5 bin koyarak 2012 civari tt50 alınıyor ya da 2007 tt55 ikisi arasında kaldım aklım birde tabiki 54c kısmında alacağım tt beni pişman eder mi bilmiyorum
Tt lerin neyini kötülüyorlar anlamadım bir traktöre yapabileceği işin fazlasını isterseniz iddaalasip zorlarsabiz bu durum birde agir yük altında olursa illaki bir yerden bi sıkıntı verecektir bu her marka için geçerli bir olasilik
10 yıl Mf 240 s kullandım 2003 model disk fren olanından yolda güzel ara işlerde de fena değil lakin pulluk ta sıkıntılı seri bir ile zorlanıyor takviye dört ile iş bitmiyor derken ayna mahruti dişlisi kırıldı yaptırıp sattım galeriye tt 50 2013 model aldim turbo interkollü mf yi alan kişide de kırılmış dişli zaten bir kez kırılınca daha düzeni bozuluyor Mf ile mazim böyle
Şimdi aynı pulluğu seri bir ile kullanmaktayim daha az yakıtla daha keyifli iş yaparak şimdi bu durumda nasıl tt 50 kötü diyebiliriz Mf de 3000 serisini haricinde diğerlerini pek beğenmiyorum
Seceklerinize tt 65 ide ekleyin bence 4 çeker ile isim yok derseniz tt 65 tek çeker çok ideal güç yakıt olarakta oldukça dengeli 96 model 54 c yı verip 2000 modelini almak pek mantıklı değil
2010 ve üzeri modeller bence daha akıllıca bir seçenek gibi geliyor