s.a değerli forum üyeleri, geçtiğimiz 2 yıl içerisinde hasatlarımız istediğimiz gibi olmadığı için traktör değiştirme şansımız kalmadı. Elimizdeki 2006 model 85-80 tümosan traktörümüze rektefe yaptırma kararı aldık. Hazır rektefe yaptırıyorkende bazı yerlerinde iyileştirme yapayım diyorum.
Arka hidrolik sistemi pert şöyleki, 300-500 kg bi makine bile taksam sanki çok ağır bi malzeme takmış gibi hassasiyet tık tık vuruyor. Kabak sıralama makinası takıyorum, hidromotoru tam devir döndermiyor.
1. yapmak istediğim arka kollar için yardımcı piston taktırmak.
2. yapmak istediğim ön tarafa hirolik kol ve pto sistemi taktırmak.
3. olarakta hidrolik yağ basıncını biraz daha artırmak
Ayrıca yeterli bilgi edinebilrsem turboyu 1 numara daha büyütüp biraz daha güç elde etmek istiyorum. bizim emektar bu modellerin ilk serilerinden (turbosuz) 1 yıl kullandıktan sonra direk fabrika tarafından turbo sonradan takılmıştır.
Yağ başıncını artırmak için hidrolik beynimi değişmeli yağ pompasımı değişmeli vs
Bu süreçte şunu da şöyle yapsan daha iyi olur, şunlar şunlar için şu firmayı tavsiye ederim vs dediğiniz fikir ve önerilerinize ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
Arka hidrolik sistemi pert şöyleki, 300-500 kg bi makine bile taksam sanki çok ağır bi malzeme takmış gibi hassasiyet tık tık vuruyor. Kabak sıralama makinası takıyorum, hidromotoru tam devir döndermiyor.
1. yapmak istediğim arka kollar için yardımcı piston taktırmak.
2. yapmak istediğim ön tarafa hirolik kol ve pto sistemi taktırmak.
3. olarakta hidrolik yağ basıncını biraz daha artırmak
Ayrıca yeterli bilgi edinebilrsem turboyu 1 numara daha büyütüp biraz daha güç elde etmek istiyorum. bizim emektar bu modellerin ilk serilerinden (turbosuz) 1 yıl kullandıktan sonra direk fabrika tarafından turbo sonradan takılmıştır.
Yağ başıncını artırmak için hidrolik beynimi değişmeli yağ pompasımı değişmeli vs
Bu süreçte şunu da şöyle yapsan daha iyi olur, şunlar şunlar için şu firmayı tavsiye ederim vs dediğiniz fikir ve önerilerinize ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.