Senin sorun o değil e liftin teli ayarsız kurtarmıyor mekanizmayı teli ayarlamalisinBenimde geçen gün havada kaldı tümosanın hidrolikler ustaya giderken denedim düzeldi.ne zaman e lift le indir kaldır yapsam böyle oluyo bende kullanmıyorum.sizinkindede e lift var tahminim yüksek gazla indir kaldır yapın
E lift dedime bakma eloktrro liftmi ne tel falan yokSenin sorun o değil e liftin teli ayarsız kurtarmıyor mekanizmayı teli ayarlamalisin
Tumosanda elektrikli yani düğmeli var mı ?E lift dedime bakma eloktrro liftmi ne tel falan yok
Hazır arka taraf sökülmüşken kolları ve çarıkları boyayalım dedik. Boyanmış hali reklamlardan sonra Ekli dosyayı görüntüle 41975Ekli dosyayı görüntüle 41975Ekli dosyayı görüntüle 41975
Orjinalinde öyleydi üsdadım. Bizim 55 lik casede de yan çarıklar çok delikli, hangisi dersen tümosandaki çarıkları tek geçerim, şiddetlede tavsiye ederim 1 dk durma al derim.Bendede tümosan var. Yan gerçi mafsallarında 2 delik var bazı ekipmanlarda tam sıkamadan çiviyi takıyorsun ayarsız oluyor.
Eski model bi tümosanda çok delikli yan gerçi gördüm acaba orjinalmi sonradan mı taktı bende onlardan almayı düşünüyorum
İyi si en fazla kullandığın oluyor bu konuda tavsiyem jakları yenile ve jaka geçmeli ilave jaklar var onu tak ana jak a bir defa tak ilave edilen jak kısmını kullan ki bunlar kendi jakından uygun ve maliyetsiz sök tak sök tak sürekli arıza verebiliyor hatta kullanmazsanız yine toz dan arıza yapıyor ama ek jak kullanırsan yılda 1 defa takarsın. Orijinal jakın ömrü uzun olacaktır.S.a arkadaşlar. Ufak bir yanlışlığı düzeltemek isterim, şöyleki bizim devir göstergesi şarj dinamosunun ordaki kablosu koptuğu için uzun süredir çalışmıyordu. bende motor saati de çalışmıyordur düşüncesiye 10 bin saatte demiştim. Şu an traktör 7100 saatte. Ustamızda motor yapılmasına gerek yok zaten bu traktör pompa enjektöre hiç gitmedi, onlar bi elden geçerse 10 bine kadar rahat gider dedi.
O zaman ne yapıyoruz, bu kardeşinize şöyle sağlamından erbabından bir pompacı tavsiye etmenizi rica ediyorum.
Birde traktördeki dişi kısmı olan hidrolik damper adaptörü girişi artık adı her neyse ondan tavsiye istiyorum. Yağ kaçağından her yıl bozulmasından yıldım usandım artık, hangi marka kalitelidir kaç tl ye kadar katileli malzeme bulunur mesela mf nin agro marka bi adaptörünü bldum 1 tanesi 320 tl bunu almaya değermi? gibi şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
hocam ek jak dediğiniz nasıl bir şeyİyi si en fazla kullandığın oluyor bu konuda tavsiyem jakları yenile ve jaka geçmeli ilave jaklar var onu tak ana jak a bir defa tak ilave edilen jak kısmını kullan ki bunlar kendi jakından uygun ve maliyetsiz sök tak sök tak sürekli arıza verebiliyor hatta kullanmazsanız yine toz dan arıza yapıyor ama ek jak kullanırsan yılda 1 defa takarsın. Orijinal jakın ömrü uzun olacaktır.