farları mı degiştirdinizBenim ön farlarda ic aynalar küf yapmış bu yaz değiştirdim cok farketti
tesekkur ederım aynen ustamız cokHocam bakarsın duruma göre değişimde düşünülebilir. Ama dediğim gibi çoğunlukla yol dışında kullanılıyorsa led çalışma lambalarına yönelebilirsin. Led ampuller hem farın dizaynı yüzünden tam sonuç vermiyor. Hem de farların arka kısmı uyum sağlamadığı için toz-toprak-ıslak ortamda sorun çıkarıyor. Siz de biliyorsunuzdur ama ben yine de söylemek isterim. Araçtaki elektrik işinden hep huylanırım. Aydınlatmayı yenilerken, uygun kesitte kablo ve sigorta konusuna aman diyim dikkat edin. Elektrikçinin de başında durun. Zira bizde herkes ustayım diyor. Kolaylıklar dilerim.
Öyle bir durumda da Önüme ekran arkayada camera koyarım işi çözerim kardeş. Olmadı gündüz çalış gece yat dinlen. Ya da günümüzün modasına uy, sat tarlayı ekipmanı al bi evcez gir fabrikaya çalış. İşin şakası bi yana sistemi bilmediğim için bişey diyemem. Ama benim sistemimde gayet iyi.Sen bir arkada sürekli dönen bir alete bakarak çalış pancar sökme makinası gibi nasıl dönüyor basın durduğunda seyret , Ledlerini görürüm ozaman
Marka hatırlamıuorum ama bi bakar yazarım. Bunlar üstler 2 sene oldu. Alttakileri bu yaz taktım.Hangi marka led bunlar yakından fotoğrafı var mı? Ömür olarak ne kadar kullanabiliyorsun.
arkası kapanıyor mu ? resmını cekıp atabılır mısınız?Marka hatırlamıuorum ama bi bakar yazarım. Bunlar üstler 2 sene oldu. Alttakileri bu yaz taktım.