Traktör lambasını led yapan oldu mu

Erkunt 58 de 4 çift , 16 led lamba taktık.
Öne, arkaya, yanlara ve ön çamurluk üzerinde bulunur.

Hocam bakarsın duruma göre değişimde düşünülebilir. Ama dediğim gibi çoğunlukla yol dışında kullanılıyorsa led çalışma lambalarına yönelebilirsin. Led ampuller hem farın dizaynı yüzünden tam sonuç vermiyor. Hem de farların arka kısmı uyum sağlamadığı için toz-toprak-ıslak ortamda sorun çıkarıyor. Siz de biliyorsunuzdur ama ben yine de söylemek isterim. Araçtaki elektrik işinden hep huylanırım. Aydınlatmayı yenilerken, uygun kesitte kablo ve sigorta konusuna aman diyim dikkat edin. Elektrikçinin de başında durun. Zira bizde herkes ustayım diyor. Kolaylıklar dilerim.

Hocam bakarsın duruma göre değişimde düşünülebilir. Ama dediğim gibi çoğunlukla yol dışında kullanılıyorsa led çalışma lambalarına yönelebilirsin. Led ampuller hem farın dizaynı yüzünden tam sonuç vermiyor. Hem de farların arka kısmı uyum sağlamadığı için toz-toprak-ıslak ortamda sorun çıkarıyor. Siz de biliyorsunuzdur ama ben yine de söylemek isterim. Araçtaki elektrik işinden hep huylanırım. Aydınlatmayı yenilerken, uygun kesitte kablo ve sigorta konusuna aman diyim dikkat edin. Elektrikçinin de başında durun. Zira bizde herkes ustayım diyor. Kolaylıklar dilerim.
tesekkur ederım aynen ustamız cok

Sen bir arkada sürekli dönen bir alete bakarak çalış pancar sökme makinası gibi nasıl dönüyor basın durduğunda seyret ,🙂 Ledlerini görürüm ozaman
Öyle bir durumda da Önüme ekran arkayada camera koyarım işi çözerim kardeş. Olmadı gündüz çalış gece yat dinlen. Ya da günümüzün modasına uy, sat tarlayı ekipmanı al bi evcez gir fabrikaya çalış. İşin şakası bi yana sistemi bilmediğim için bişey diyemem. Ama benim sistemimde gayet iyi.