Traktör kredisi hakkında yardım eder misiniz

300 350 bin TL arasında kredi kullanıcam kaç dekar çks gerekli bu para için sulu yer işliyoruz birde ziraat bankasında sistem arzalı diyorlar bu sıkıntıyla karşılaşan varmı

S

serdarruzgar06

Hayırlı olsun. Sakıncası yoksa ne kadar kullandınız ve yıllık ne kadar ödeme yapacaksınız paylaşabilirseniz sevinirim , bende kullanmayı düşünüyorum.

Ziraat bankası traktör kredisi için güncel faiz oranları nedir ? Bende Başak 2075 düşünüyorum yerli üretim olarak geçiyor mu ? Ziraat bankasının kendi sayfasında yerli üretim traktör için 0,57 gibi bir oran yazıyor yabancı için de 0,84 gibi yanlış hatırlamıyorsam. Fakat bu forumda başka kredi kullananları gördüm ama rakamlar çok farklı. Ben 400 bin gibi bir rakam çekmeyi düşünüyorum hesaplama yaptığımda 5 yıl için 75 bin gibi bir faiz ödemesi çıkıyor yerli traktörde. Ben mi yanlış hesaplıyorum kafam karıştı 😅 yeni kredi kullanan birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim