Güzel oldu konu tam zamanı bana da lazım olabilir300 350 bin TL arasında kredi kullanıcam kaç dekar çks gerekli bu para için sulu yer işliyoruz birde ziraat bankasında sistem arzalı diyorlar bu sıkıntıyla karşılaşan varmı
Selamlar, ben 3 ay öne 80 dekar kuru çks ile 470 bin aldım, maaş bordro ve ipotek de verdim300 350 bin TL arasında kredi kullanıcam kaç dekar çks gerekli bu para için sulu yer işliyoruz birde ziraat bankasında sistem arzalı diyorlar bu sıkıntıyla karşılaşan varmı
Yer kira mı sizinmiydiSelamlar, ben 3 ay öne 80 dekar kuru çks ile 470 bin aldım, maaş bordro ve ipotek de verdim
Sistem yok bankada bir haftadır yarın gidip tekrar sorucaz geldiyse başvuruda bulunucaz
Hayırlısı olsun inşallah, durmadan her ay zamlanıyor traktörlerSistem yok bankada bir haftadır yarın gidip tekrar sorucaz geldiyse başvuruda bulunucaz
Arkadaşlar bu sistem yok zırvası yüzünden ben de bekliyorum. Bunun bilişim kaynaklı olmadığını hatırlatmak isterim. Öyleymiş gibi ima edilir ama politiktir.Sistem yok bankada bir haftadır yarın gidip tekrar sorucaz geldiyse başvuruda bulunucaz
Bizi de sistem yok palavrasıyla 15 gündür bekletiyorladı. Cuma günü mesainin bitmesine yakın onaylandı diye aradılar.Arkadaşlar bu sistem yok zırvası yüzünden ben de bekliyorum. Bunun bilişim kaynaklı olmadığını hatırlatmak isterim. Öyleymiş gibi ima edilir ama politiktir.
Daha fazla yazıp dava yemek istemem vesselam.
Sizin ne zaman başınıza geldi buBizi de sistem yok palavrasıyla 15 gündür bekletiyorladı. Cuma günü mesainin bitmesine yakın onaylandı diye aradılar.
2 haftadır sistem yok diye bekledik. Cuma onaylandı dedi banka. Dün de işlem yaptık nihayetSizin ne zaman başınıza geldi bu
Hayırlı olsun2 haftadır sistem yok diye bekledik. Cuma onaylandı dedi banka. Dün de işlem yaptık nihayet