beğeniliyorsa ve hala güzel satıyorsa kuzey kutubındada üretse mesele yok.Mahindra & Jd & Kubota forklift test...
https://www.youtube.com/watch?v=Hz9bGdaRbnk
Ortaya konuşuyoruz..
JD'nin orta sınıf 60 bg civarı komple "made ın ındıa".. hint üretimi..
atla eşeği yarıştırmak gibi birşey olmuş o.Onceliklie su cin mali mubabbeti , bence galerilerin markayi bklamasi , yani soyle dusununun , iphonelerin arkasinda designed in califorina , assambeled in china yazar , kaliforniyada dogdu , cinli oldu demek [emoji23][emoji23]. Smdi iphone cin mali diye dandik kimse almam demiyor . Keza amarok arjantinde uretiliyor ama alman arabasi diye aliyoruz . O yuzden cinli arkadaslar siz ne isterseniz onu yapiyorlar , ben sanmiyorum ki dana firmansinin dandik diffransiyel yaptiracagini . Zira benim manitoularda dana diffrsansiyel var . Masallahi var tak demediler daha .
Onun disinda ,
Bizim burada olan bi hadise new holland cok yakar diyen 2 3 kisiyle karsilastim
Sordum neye gore abicigim diye
Adamda td75 ve 85 4wd var daha omce 240 varmis , birisinde de 135 varmis onla kiyasliyor cok yaktigini idda ediyor . Amca dogru soyluyorsun dedim saygilar dedim kalktim gittim [emoji23][emoji23]
Malesef kara duzen is yapiliyor . İstatik yok veri yok , kahvede milletten duyum almakla bu is olmaz .
atla eşeği yarıştırmak gibi birşey olmuş o.
defalarca burada tartışılan ve iyi hoş olmasına rağmen bazı markaların tutulmayışı servis ağı nedenine bağlandı.
bizim ilçe için konuşursak.
sonalika motorlu erkunt58
sonalika motorlu başak 60
ikisininde servisi mevcut
jd servisi yok
same servisi yok
jd ve sameden daha fazla erkunt ve başak mevcut.
mahindra tarım ilçelerine servis açacaktır ve erkunt kadarda satış yapacaktır.
birde alım gücü mevzusu var parası bol biri için macera yapıp tutulmayan motor alıp sonra değiştirmek kardan zarar.
tek atımlık şansı olan dişten tırnaktan arttırıp alan adam servisi olmayan bir marka riskine giremez.
u.özkan bana kalırsa Çin olmuş çek olmuş buna çok fazla takılan yok.
servis ağına karşı bir korku var.
aslında kanunen birctraktör dağıtıcısı bir bölgeye bayilik verdiğinde servis açmıyor ve belli bir süre yedek parça temini için kontrat imzalamıyorsa satış izni verilmemesi gerekir.
en basitinden örnek vermek gerekirseServis cok onemli bir konu dediginiz gibi , sonucta bu traktor calisacagi zaman calismak zorunda zira hava kosullari biizm traktorun arizasini beklemiyor . Parcasi bol olan ve servisi olan traktor o yuzden tercih ediliyor . Bizim burada germencikte en cok new holland tutuluyor , ona butcesi yetmeyenler tumosan aliyor .
olacağına bakın adamlar erkunt gibi aile şirketi değil hazır servis ağı olan firma satın aldılar.evet İLK ve EN önemli faktör bayi/servis galiba..
bu yüzden yarın birgün hepimiz Mahindracı olabiliriz demedi demeyin
hintliler piyasaya bi girdimi olay biter..
evet İLK ve EN önemli faktör bayi/servis galiba..
bu yüzden yarın birgün hepimiz Mahindracı olabiliriz demedi demeyin
hintliler piyasaya bi girdimi olay biter..
Bu video ya baktım da şoför resmen hile yapıyor. Kubota jd ve newholland da geri vitese takıp traktörün arkasını kaldırıyor.Mahindra & Jd & Kubota forklift test...
https://www.youtube.com/watch?v=Hz9bGdaRbnk
Ortaya konuşuyoruz..
JD'nin orta sınıf 60 bg civarı komple "made ın ındıa".. hint üretimi..