Traktör biçer ve ekipman istekleri.

Ynt: Traktör biçer ve ekipman istekleri.

arkadaşlar traktörlerde tek firen yapsanız çok iyi olur mesela 9 basınca sağa 8 basınca sola dönse tek firen olsa fena olmaz yparsanız sevinirim

arkadaşlar traktörlerde çamur olsun batsın daha gerçekçi olur bide tek firen olsa daha iyi olmazmı

ya hu ıstek bolumnde yapabıecek bırı yokmu ıstekler kardes sende konusyu acmıssın yasak baska yerde acmak dıyosun ama yapan yok mademkı oyle bu ısı boyle yapacan bı kac kısıyle anlasın yapan kıslerle ısteklerı yaıtlasınlar mıllet ıstemıs ama yapan yok ıcraat yok lutfewn burayla bı ılglenını tt55 tt65 ıstıyorum :)

selamün aleyküm arkadaşlar şöyle orjinal tümosan 8195 veya 8185 yapan olursa çok güzel olur skin yapılmışı var ama çok kötü şimdiden teşekkürler lütfen arkadaşlar cçr-*-s

claas lexion 770 yüksek tonajlı biçerdöveri vardı onu arıyorum ama bulamıyorum.sizde varsa gönderebilirmisiniz.

iyi bi saman makinası ve römork yaparsanız slaj işinden kurtuluruz