Traktör biçer ve ekipman istekleri.

Ynt: Traktör biçer ve ekipman istekleri.

kimse yama filan yapmaz kimse bişey yazmasın yapacak olan varsa yazsın

massey 398 gerekli artık 2010 da da yapmadnz lütefn ya tek çeker massey yapın bi de arkdaşlar ben inekleri alıyourm ama o çitlerin orda yok nerde acaba

agrar simulator için lazerli tesviye olmaz mı ne süper olur olursa bir dde traktor yamaları da olsa :)))))))))))))))))))))))))))))))))))):(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

uzun tabla istiyorum mısır buday vs toplıya bileceğim ve son olarak ta yakıt tankı ve lemken isimli bir araç vardı hem ekiyo hemsürüyo yardımcı olursanız çok sevinirim

banada 398 çiftçeker çeltik modu ve lazer makinesi yapın mümkünse çabuk olsun balya makinesi olarak galignani 5190 son çıkan modellerinden olsun yeter

hacı abi bu oyundaki argofarm 430 un kepçesizi lazım

pontiacsj arkadaş traktörleri bağlamak için bir demir yaparmısın.iki traktöründe çekiye takılcak.yaparsan çok makbule geçer
sen repleri düşünme

klskz59 link=topic=36015.msg308349#msg308349 date=1290081701' Alıntı:
arkadaşım elturco traktör ve biçerdöver ekipman istekleri yazmışınız uyy-*s ama nie yapmıyorsunuz şyt-*-sa

benim isteğim laverda 517 mcs sapkıycı olmassa sevinirim

birde ford 6610 ve gallıgnanı 5190 (uzel versiyon)

bu arada foto dersin hepsinin en ince ayrıntısına kadar fotosu var elturco kardeş heerkesl istio lütfen yaparmısın ??*-s

LÜTFEN!!!!

Yukardaki konu başlığında isteklerin burada toplanılması belirtilmiştir; Yamayı ben(elturco) yaparım denilmemiştir..Burada yama yapmak isteyenlerle yama yaptırmak bir araya getirelim dedik..

arkadaşlar massey ferguson 286 gold çift çeker kabinsiz yapa bilirmisiniz şimdiden teşekkrler

arkadaşlar yapabilen varsa klasik kabinli 82-80n tümosan yaparsa tekçeker sevinirim şimdiden tşk....