kusura bakmayın küçük harfi şimdi fark ettim case new hollandın durumu mc cormick ve landini için geçerlidir. burda önemli olan traktörü getiren firmanın büyüklüğü işe bakışı alt yapısı anadolu grubu benim çok beğendiğim ısuzu dmaxs pick up ve şampiyon dediğimiz npr leri getirmektedir. bunun yanında kia sorento sportage 4x4 araçları getirmektedir. ve 100 binlerce ton arpa alıp çiftçinin yanındadır dünyada 100 lerce ülkeye bira satmaktadır. traktör konusunda ise deneye deneye doğru markayı bulmuştur daha önce bu sistemi yönetenler ucuz olsun çiftçi alır mantığı ile düşünüp kore ve hindistan malı traktör getirip satmıştır fiyatına göre kaliteli sayılabilecek kredi çekmesi kolay yerli 2, el traktör parasına sıfır traktör satmışlardır ama şimdi landini ile daha profösyonel traktör satıp pazarda yer bulmak istiyorlar. hem galerici olmanın hemde çiftçi olmanın ortak avantajı işyerindeki traktörleri tarlaya götürüp kulanabilmektir. benimde büyük arazim var 5000 dekar yerde çiftçilik yapmaktayım. landiniyi mevcut kullandığım traktörlerin eksiklerini yazarak buldum bunlar başlıca
frenleme bucuk vites hız sağlamlık ve dayanıklılık ucuz servis giderleri (yağ bakımı gibi en ucuz bakım kiti lalndinide) mc cormick için burda şöle kötü böyle kötü diyemem ama aynı malın isteğe göre boşu dolusu var new holland da hatırlarmısınız tds serisi traktörler çıkmıştı bir ara ucuz aynı traktör diye tutmadı yani istediğin paraya istediğin kalite traktörü getirebiliyorsun biz ise kalitesiz makinanın türkiyedeki en büyük problem olduğunu biliyoruz o yüzden tam donanımlı makinalar getirmeye çalışıyoruz.
frenleme bucuk vites hız sağlamlık ve dayanıklılık ucuz servis giderleri (yağ bakımı gibi en ucuz bakım kiti lalndinide) mc cormick için burda şöle kötü böyle kötü diyemem ama aynı malın isteğe göre boşu dolusu var new holland da hatırlarmısınız tds serisi traktörler çıkmıştı bir ara ucuz aynı traktör diye tutmadı yani istediğin paraya istediğin kalite traktörü getirebiliyorsun biz ise kalitesiz makinanın türkiyedeki en büyük problem olduğunu biliyoruz o yüzden tam donanımlı makinalar getirmeye çalışıyoruz.