traktör alımı

Ynt: traktör alımı

arkadaşlar bende eldeki 240s traktörü, 60hp bir traktörle değiştirmeyi düşünüyorum hangi marka model? tavsiye edersiniz bağ da kullanmak için

ürgüplü link=topic=38943.msg336642#msg336642 date=1297036990' Alıntı:
ben ürgüpte oturuyorum bizim buralarda her markanın servisi yok mesela ls marka traktöt çıkmış desem bilmezler buralarda en bildik marka massey fiat mesela bizim köyde erkunt hiç yok alacağım laf ederler nerden buldun bilinmedik traktörü diye ama beni yakıtı ve saglamlığı jlgjlendirir.
bende ucasar lıyım hemşerim isimdende anlaşılacağı gibi 2615 massey aldım baya güçlü bi makina yakıtta iyi sonu ne olur bilemem ama koskoca bir ferguson adı var üç haneli köyde bile parçasını bulursun servis her yerde mevcut

60 HP için: motoru Perkins olsun, kalıbının adamı olsun,sağlam olsun, şanzıman ve defransiyeli motorla uyumlu olsun, dünyaca ünlü çok güçlü bir hidroliğe sahip olsun,az yaksın çok iş yapsın.Fiatı cebini yakmasın.Hazırda her an müşterisi olsun. Cevap : MF 260. 6-7 yaşında temizinden bir tane bul,servis bakımını yaptır.Sana uzun yıllar hizmet etsin,kazandırsın.
Not:Kendi görüşümdür.Bütün görüşlere de saygı duyuyorum.MF 260 sahibi değilim. Gözlemlerim ve çevremdeki MF 260 lardan edindiğim izlenimlerin sonucudur.

milletin lafına bakma,önemli olan sağlamlık,özellik ve servis.Erkunt bereket 60 derim.Bende kısmet 55 var 4*4 cok ideal.zaten erkuntun servisi heryerde bir teleefona bakar.

hocam ürgüp bildiğim bir bölge bizim bölgeyede yakın bilgi ve kullanım açısından hep mf ve türk fiat kullanıldı şimdide yeni new holand llar var al bir new holland yada mf sıkıntı etme keyfine bak derim bence zaten kumsalbir bölge

massey2615 link=topic=38943.msg568270#msg568270 date=1332607307' Alıntı:
bende ucasar lıyım hemşerim isimdende anlaşılacağı gibi 2615 massey aldım baya güçlü bi makina yakıtta iyi sonu ne olur bilemem ama koskoca bir ferguson adı var üç haneli köyde bile parçasını bulursun servis her yerde mevcut
konu hort ;D ;D ;D

Erkunt al derim bende new hollanddan üstün. tabiki zf şanzımanlı olacak.

Konu hortlamadan önce 1050 kere okunmuştu.Şİmdi 1300 ü geçti.Ve boşa yazılıyor.Bende tongaya düştüm ama farkedip konunun 1 yıl önce açılıp orda kaldığını yazdım.Ancak dikkatimi çeken, konuyu açan güzel kardeşimizin ' ' boşa yazıp kendinizi tüketmeyin )), bu konu ama şöyle ama böyle halloldu ' ' dememesi.