TRAKKULÜP ÜN EVLENECEK YAŞTA OLANLARI...!!!!

Ynt: TRAKKULÜP ÜN EVLENECEK YAŞTA OLANLARI...!!!!

alper abiye bulalım hemen... ilk düğün trakyada iikincisi antalya da mı? nerde yapalım yoksa osmaniyede mi? bide izmir ve ısparta da var tabi... :)

tavaslı_okan link=topic=73547.msg859639#msg859639 date=1394136415' Alıntı:
askerlik var demi daha?? :D

askerlik iş-güç projeler falan-filan bir sürü iş :)

volkanuzel link=topic=73547.msg859642#msg859642 date=1394136426' Alıntı:
kızlarda dört gözle bekliyodu kubi beni alsada domatesleri toplasak die ;D

benle evlenen domates toplamas ki laa :D o zaman ortağa viririk :D hem bana diyon da sen nabıyon la? benden önce sıra sende ;D

ertac sahin link=topic=73547.msg859652#msg859652 date=1394136612' Alıntı:
benı sıraya falan yazmayın beya ben daha okuyom :D
ortagım ne dıyo bu rocky :D

tokmakcının sadıcı kim olarak rtc başkası olursa ayıp olur bak :D

kubilay07 link=topic=73547.msg859658#msg859658 date=1394136761' Alıntı:
askerlik iş-güç projeler falan-filan bir sürü iş :)

benle evlenen domates toplamas ki laa :D o zaman ortağa viririk :D hem bana diyon da sen nabıyon la? benden önce sıra sende ;D

tokmakcının sadıcı kim olarak rtc başkası olursa ayıp olur bak :D
sen olursun beya o zaman elını cabuk tut :D

tavaslı_okan link=topic=73547.msg859661#msg859661 date=1394136850' Alıntı:
3. volkan abi var :D anayutta düğüne gidecez...

anayurtta düğün didinde anayurta en az 3 yıllık cephaneyle gitmek lazım ;D ayaşta böyle ise anayurt çokta farklı değildir ;

Sincanlı Mustafa Taş-Ayaş-Tekke Köyü 31.08.2013

koparanlı 80.4 servet link=topic=73547.msg859662#msg859662 date=1394136860' Alıntı:
Bekar sadıç olmaz kubi ilk rtc evlencek o zaman :)

bende onu diyom ya önce rtc evlencek :D

ertac sahin link=topic=73547.msg859664#msg859664 date=1394136924' Alıntı:
sen olursun beya o zaman elını cabuk tut :D

ben evlenesiye tokmakcı yaşlanır la zuha-*-s

genç arkadaşlar güzel bir konu açmışsınız ve kanayan yara köylüye varma köy işleri çoğuna göre evlenmede ilk hayır denilen bir mesele ve gençler arasındaki anlaşmazlıklardan dolayı çoğu kendi arkadaşımız bile daha bekar ama iş ilk öncelik hemen şehir ve siğortalı bir iş ama ne kadar para alınacak evde nasıl geçim olacak kimsenin umrunda olmuyor ondan sonra en ufak bir tartışmada boşanmalar ama herkes kendi köyünde kalsa kendi işiyle rahat bir geçim olunacak ama kimse bunları düşünmeden şehirli bir eş derdinde Allah herkesin gönlüne göre nasip bulur ve inşallah herkes hayırlı bir güzel bir düğün olur

Mehmet CÖMERT link=topic=73547.msg859681#msg859681 date=1394137702' Alıntı:
genç arkadaşlar güzel bir konu açmışsınız ve kanayan yara köylüye varma köy işleri çoğuna göre evlenmede ilk hayır denilen bir mesele ve gençler arasındaki anlaşmazlıklardan dolayı çoğu kendi arkadaşımız bile daha bekar ama iş ilk öncelik hemen şehir ve siğortalı bir iş ama ne kadar para alınacak evde nasıl geçim olacak kimsenin umrunda olmuyor ondan sonra en ufak bir tartışmada boşanmalar ama herkes kendi köyünde kalsa kendi işiyle rahat bir geçim olunacak ama kimse bunları düşünmeden şehirli bir eş derdinde Allah herkesin gönlüne göre nasip bulur ve inşallah herkes hayırlı bir güzel bir düğün olur

inşallah abi. çiftçi ne zaman sosyal hayattaki değerini kazanırsa bunlar düzelecek ama daha çok zamanı var...

YAVUZ_13 link=topic=73547.msg859518#msg859518 date=1394132166' Alıntı:
15 dk önce tarladan geldim
konuyu gördüm ibrahim kardeş
yazdıgın msjın aynısı benim de sıkıntım :)
bizde şuan 3 kişiyiz bizimkiler 72 ve 70 yaşındalar
8 senedir köydeyim üniversite bitti geldim köye geliş o geliş :D
kızların aklı bilmem neyinin ucunda artık
şehir olsunda yarı aç yarı tok yaşarız asgari ücretli birine de razıyız diyorlar böyle oluncada evlenemiyoruz
para var huzur yok :D
bekarlıgın gözü kör olsun bu bekarlık kapıya baglanacak it degilde işte katlanıyoruz :D
ve tek farkımız ben 33 oldum bi kız bulsam hayırlı birini hemen alacam ama kısmet olmadı bugüne kadar :)
saolsun dostlarda hiç yardımcı olmuyo bu konuda :D
hemşo(uzaykasa) duy sesimi sanada taş attım bak :D

28 yılın patlaması(ben33 yılın patlaması)
http://youtu.be/s8g5RqGlG5A

nefes alsın yeter
http://youtu.be/ndFd5V_DLMo
Azcık daha sık dişini hemşo,Ukrayna ' da iç savaş çıkmış kapılarımızı sonuna kadar açalım diyorum ben.Allısı,morlusu ne istersen buluruz :D
Şaka bir yana da bu sitemini hanıma ileteyim bakalım,sonucu ne olacak :)

arkadaşlar kimisi konuyu çiddiye aldı kimisi şakaya vurdu ben çiddi bi konu açmiştim kimisi kızdı kımısı teşekür etti herkez elinden geldince bişeler yazmış dışarı cıkmıştım takip edemedim konuyu valla bu ara bunalımdayım hem aile baskısı hem çevremim bana değişik bakması beni bunalıma sokuyor aranızdan sessizce ayrılırsam kusura bakmayın hepiniz hakkınızı helal edin : ' ( : ' (

ibrahim_11 link=topic=73547.msg859702#msg859702 date=1394138498' Alıntı:
arkadaşlar kimisi konuyu çiddiye aldı kimisi şakaya vurdu ben çiddi bi konu açmiştim kimisi kızdı kımısı teşekür etti herkez elinden geldince bişeler yazmış dışarı cıkmıştım takip edemedim konuyu valla bu ara bunalımdayım hem aile baskısı hem çevremim bana değişik bakması beni bunalıma sokuyor aranızdan sessizce ayrılırsam kusura bakmayın hepiniz hakkınızı helal edin : ' ( : ' (
abi daha yaşın 26 insanlar 50 yaşına kadar bekar duruyor ve alın yazın neyse o olur ne zaman kaderin açılırsa o zaman evlenirsin..Bu acele nedir abi ya evlenmedim diye bunlar düşünülürmü..İnsan hayatı bu kadar mı değersiz ? yanlış düşünüyosun kusura bakma da..Hakkında hayırlı kılınan budur belki nerden biliyorsun ?? milletin sözüyle yürünmemeli lütfen !
senin yerinde olsam o ortamdan uzaklaşırım bi süre gerçekten yanlış düşünüyorsun

harbiden ibrahim abi ya bu kadar takma kafaya olacağına varır herşey...

Abi bn gayet iyi anliyorum seni bu aile bskisin filan kaderde ne varsa onu yasarz ozamn icelim arkds