Ynt: TRAKKULÜP ÜN EVLENECEK YAŞTA OLANLARI...!!!!
aynen öyle aynısı nin tıpkısi hatta fazlası var bizim buralarda da 8-10senedir köye kız vermezler artı şehirde durduğun zaman da evin olacak araban olacak vs. Vs. Işteibrahim_11 link=topic=73547.msg859316#msg859316 date=1394122514' Alıntı:arkadaşlar herkeze hayırlı akşamlar yaklaşık 5 senedir trakkulüp e üyeyim ve üyelerimizden hiç biride evleniyorum diye ileti göndermedi son 5 yıl içinde hiç evlenen üyemiz olmadımı yani malum çiftçiyiz ve köyde yaşıyoruz son 5 senedir bizim köyde köye kız vermemeye başladılar evlenenler hep dışarı gitmek zorunda kaldı ve ben çiftçilik hayatını ve köyümü çok sevdiğim için köyde kaldım köyde durumum allaha şükür iyi ve çiftçilikte lazım olan her alet makina ekipman hepsi var 2 senedirde çiftçiliğe yaptım masrafları peşin olarak yapyorum köyde 2 tanede evimiz var ailem 3 kişiyiz ben babam annem babam emekli 66 yaşında şuan bütün işler benim üzerimde yaşım 26 ve haeln bekarım şuana kadarda söz nışan hiç olmadı arkadaşlarım hepsi evlendi dışarı gitti benden 3 yaş küçükler bile evlendi benim size sorum şu sizin köylerde durumlar nasıl ve benim yaşımda bekar olan üyelerimiz vardır busenede bekar kaldık çünkü işler başlıyor yavaş yavaş seneye köyü bırakıp şehiremi gitsem yada köyde durup vardır bi kısmetimiz diye beklesemmi yorumlarınız için teşekürler değerli trakkulüp dostlarım