Yusuf emmi senine trakya ya beklerizerzurum pasinler...
ya valla heveslendim yazdım..
hakkınızı helal edin..
birbirinize yakın ve forumdaki samimi birleşmenizi kıskandım..
bende muhabbete katılayım dedim..
herkesi saygıyla selamlar..
iyi forumlar dilerim..
umarım herşey istediğiniz gibi olur..
ben bu uzak yoldan gelinceye kadar siz buluşmayı yapar evlerinize döner..Yusuf emmi senine trakya ya bekleriz
Buzlar cözününce gelirim deme sakın
erzurum pasinler...
ya valla heveslendim yazdım..
hakkınızı helal edin..
birbirinize yakın ve forumdaki samimi birleşmenizi kıskandım..
bende muhabbete katılayım dedim..
herkesi saygıyla selamlar..
iyi forumlar dilerim..
umarım herşey istediğiniz gibi olur..
Şehir merkezinde katılımcı sayısına göre 15 kişi civarında erkeğin oturabileceği muhabbet edebileceği , yemek yiyeceği , espri yapabileceği vb ortam sağlayabilecek mekan ihtiyacı var. Yani gittiğimizde diğer müşterilerin bundan rahatsız olmaması lazım. Bu arayışların sonunda b.karıştıran ı bulmuştuk. İhtiyaç ve beklentiler belli. Babaeski olur , Burgaz olur , Karıştıran olur buralar birbirine çok uzak değil. Benim fikrim macera aramayalım mekanlar hazır karıştıranda direk tarih belirleyip organize olalım. Ama yine bu güzergahta bildiğiniz aranızın iyi olduğu makul fiyatlı yerler varsa değerlendirelim beraberce.Ekli dosyayı görüntüle 16401
Trakyanın tam ortası Lüleburgaz bence en ideal lüleburgaza her yerden otobüs minibüs vardır. Ayrıca ulaşımda kolaydır heryere yakın sayılır. Iskender abi sen ne dersin bu işe..
Hoşgeldiniz hocam hacidanisment e selamlar karlar eridimi hasan dağlar muhtarim nasilEdirne Merkez oturuyorum. Emekli Öğretmenim. Taze çiftçiyim.
Lalapaşa/Hacıdanişment Köyünde Tarınla uğraşıyorum