Trafik Polisine Yakalanan Ağır Tonajlı Mf.. :D

Ynt: Trafik Polisine Yakalanan Ağır Tonajlı Mf.. :D

massey onların dolusunu yerinden oynatamaz masseyin arkaları hafif motor yemez lastik yer ben steyr la 4 tane römork 4 lastikli hepsi tarlada geçe kaldım die taktım ilk baş korktum ama sonra steyr lastiker 1 tur attı bir çekmeğe başladı o biçim her halde 20-22 ton vardı

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=3346.msg34167#msg34167 date=1210547751' Alıntı:
Bunlar tek dingil, biz bir kere Steyr ' a çift dingil 5 tane römork taktık trenden farksız oldu. Boş falan demeyin, adam akıllı çift dingilli 6 tonluk damperli bir römork neredeyse 2 ton civarında geliyor onuda 5 römorka çarparsanız az bişey değil. Bunlar el arabası gibi, ne olcak bunlardan alcağı belli taşıyacağı belli, 4 ton yazıyorsa 4 tondan fazla buğday sarılmıyor biz 4 tonluğa 6,5 ton buğday sarabiliyoruz. Bir keresinden 5 tonluğa tam tamına 8,5 ton civarı buğday sardık, hususi ölçmeye gittik. Kimse 'ohaa' demesin ispatlarım. :)
bzde 8 tonluğa 11.000kg attık...kantar fişini bulursam koyarım...

Bunlar tek dingil, biz bir kere Steyr ' a çift dingil 5 tane römork taktık trenden farksız oldu. Boş falan demeyin, adam akıllı çift dingilli 6 tonluk damperli bir römork neredeyse 2 ton civarında geliyor onuda 5 römorka çarparsanız az bişey değil. Bunlar el arabası gibi, ne olcak bunlardan alcağı belli taşıyacağı belli, 4 ton yazıyorsa 4 tondan fazla buğday sarılmıyor biz 4 tonluğa 6,5 ton buğday sarabiliyoruz. Bir keresinden 5 tonluğa tam tamına 8,5 ton civarı buğday sardık, hususi ölçmeye gittik. Kimse 'ohaa' demesin ispatlarım. :)

Haklısın mustafa abi bizimde tek dingil römork var biz tahtadan ek ilave yaptık bizde sarıyoruz 6-7 ton.

Meriç paylaşım için tşk..Adamın heralde tek dingilli römork fabrikası varmış onların yerine cift dingilli takar adam..

he şunuda syleyeyim ekin götürdü arabaların biri 7 ton biri 6.5 ton geri kalan 3 tanesi 5er ton toplam kantar ağırlığı traktörle 39.5 ton geldi ister inanın ister inanmayın

ben hattatla 5 tane 4 tonluk 4 tekerlekli romorku tarlaya götürdüm tır gibi oldu ***** sete bi gelio tak tak tak

Biz de bir keresinde 70-56 DT ile ayçiçeği yüklü 5 tane römorku 10 km mesafedeki Ulaş ' taki yağı tohumlara götürmüştük. 4 römork çift dingilli, 1i tek dingilliydi. Yol üzerinde de 1 tane otoban üst geçidi ve 1 tane de gayet zorlu bir yokuş vardı. Çift dingilliler 2,5-3 ton, tek dingilli römork da 2 ton kadar ayçiçeği alır. Yalnız üzerinden oldukça zaman geçtiği için tam tonajı hatırlamıyorum.

Tabi dedem de bize demediğini bırakmamıştı.

yolların durumu cok önemli bizim burda iki tane 4tekerliyle boş ,bi rampada durun bidaha kalkamassınız rampalarda.. doluyu siz düşünün.. inişlerde alır götürür sizi en yakın dereye :).. sameye bidefa bagladık sunnigubre yuklu tek bi tane 4 tekerlekli fakat normal bi dört tekerleklideğil tren gibi 6-7metre uzunlugunda özel yapım.. inişte az daha kamyonun arkasına giriyorduk.. traktöru kızaga bindirdi samede radyal teker olmasına ragmen elini o panikle kuzneim attı arka kolara same nin arka kolları bide pistonlu aşırı güç uygulamış bi baktık dört tekerlinin oku iki iki kat olmuş neredeyse kopacak traktör zor yavasladı.. ama oku düzelttirmek baya zor oldu.. bidefada saman yuklu mucur bi yolda same explorerla bi tek dingil bide çift dingili bagladık rampada mucurdan dolayı patinaja basladı pati ede ede cıkarmak zorrunda kaldık traktörun harereeti kalktı okadar zorladık k.. çünkü bi dursak bidaha traktör hareket edemezdi kalkış yapamazdı.. traktörun anası agladı yani.. oda mercimek samanı biri 2 ton biri 3 ton gelen römorklarla.. yani yol en önemli faktör duz yolda 30 tonda ceker 40 tonda.. işki rampalardan indirebilmek cıkara bilmek traktörü.. cıkması yine kolayda inme asıl problem..

adam ne warsa takmış...paylaşım için teşekkürler...
burda 1sene falan önce polisler seminer wermişti...yola çıkarken sakın ha 2 römork takmayın...birsürü şeyler....sabahı sen öyle dememişler tak 4 tane çık yola....adamlar çewirmiş tabi...biz size akşam ne dedik demişler...adamda 2 tane takmayın dediniz...eee sen naptın demişler...adamda sizi dinledim 2 tane takmadım...4 tane taktım demiş...napçan yazcanki cezayı akıllansın :D

topram süpersinyaa...ama yaparız susurlukluyuz....mazot ne kadar olmuş iki keremi dönsün adamda?kim demiş onu topramya onu merak ettim bak?bizm ordaki polislerde zaten kıl,artist!!!çorbacı hepsi...

susurluklu10 link=topic=3346.msg206891#msg206891 date=1250972876' Alıntı:
topram süpersinyaa...ama yaparız susurlukluyuz....mazot ne kadar olmuş iki keremi dönsün adamda?kim demiş onu topramya onu merak ettim bak?bizm ordaki polislerde zaten kıl,artist!!!çorbacı hepsi...
edip...belki bilirsin....susurlukluyuz dimi farkımız olsun....