Tr6 120 hanemize hayırlı olsun

Sizin iş çapınız aktardığınız kadarıyla büyük , naçizane fikrim kendini kanıtlamış markalar dışına çıkıp ucuz etin yahnisine boşa ekmek çalmayın derim , bu sebeple sizde tümo görünce şaşırmıştım açıkçası , Nh güzel bir seçim olmuş , güle güle kullanın , elinizde diğer Mf ler zaten kalitesi belli , reşat altını gibi , tek sorun tarlada sizin için traktörler arasında tarlada Nh - Mf kavgası çıkması :)

Son düzenleme:

Sizin iş çapınız aktardığınız kadarıyla büyük , naçizane fikrim kendini kanıtlamış markalar dışına çıkıp ucuz etin yahnisine boşa ekmek çalmayın derim , bu sebeple sizde tümo görünce şaşırmıştım açıkçası , Nh güzel bir seçim olmuş , güle güle kullanın , elinizde diğer Mf ler zaten kalitesi belli , reşat altını gibi , tek sorun tarlada sizin için traktörler arasında tarlada Nh - Mf kavgası çıkması :)
Malesef tümosanı almakla hata yaptık ozamanlar mf 5455 almayı düşünüyorduk 70 bin kadar fark vardı ve mekanik vites olmadığı için cesaret edip alamadık kısmet böyleymiş 5712sl almayı düşünüyorduk ama tr6 ile arasında 50 bin kadar fark var bakalım bu sefer pişman olacakmıyız :)

Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın. Güzel makine t serileriyle hemen hemen ayni zaten teknik veriler ayni burada yerli montaji yapiliyor yol vitesi olan 17.vites cikarilmis vesayre... Fiyatina gore alabilceginiz en iyo traktorlerin basinda gelir diye dusunuyorum guzel secim tekrar hayirli olsun :)

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.Kılınçlar traktör’den aldınız herhalde.Yıldız abide MaşAllah tdd serisi kadar tr6 serisi satıyor [emoji4]