Toyota yine geri çağırıyor

Ynt: Toyota yine geri çağırıyor

umut71 link=topic=48245.msg467112#msg467112 date=1321038808' Alıntı:
??*-s boklanacak bir yeri olursa erkunt olsun uzel jd hiç acımam burada yazarım erkut traktörü çok pahalı satıyor mesala nerdeyse japon kubatoyla aynnı fiyat ....ama hersene bir önceki modelde yaşanan sorunları yeni modellerde düzeltiyorlarrr... bir ara vites kolları milletin elinde kalıyordu...... ;D ;D ;D
tabiki herkes özgür. ama ne güzel toyotayı konuşurken mustafa abim o beş para etmez erkuntu :D ağzına almasaydı bende konuyu kirletmemiş olurdum . yanlışsam düzeltin..

adamlarda 9,5 şiddetinde deprem oluyor yıkalan ev yok bizde 5,6 şiddetinde deprem de ev otel yıkılıyor işte japonlarla armızdaki farkı anlatan basit bir örnek ve maalesef o 5,6 şiddetin deki depremdede depremzedelere yardıma gelen bir japon ölüyor bu da dıramatik ve acı bir tablo ..... : ' ( : ' ( : ' (

aksazli link=topic=48245.msg467121#msg467121 date=1321039369' Alıntı:
tabiki herkes özgür. ama ne güzel toyotayı konuşurken mustafa abim o beş para etmez erkuntu :D ağzına almasaydı bende konuyu kirletmemiş olurdum . yanlışsam düzeltin..
kardeş yanlış anlama bu boklama lafı na baya güldüm hoşuma gitti oyüzden yazdım ( ' ' yiğit muhtaç oldu kuru soğana ' ' oda çok hoş) anlş-*s anlş-*s

tamam abicim tamam bende seviyorum japonların işini ve şahsını . ama konuda erkunt nerden çıkıyo diyom. bi şeyide erkuntla kıyaslamayın be yavv. erkunt bu ÖLÇÜ BİRİMİ, AĞIRLIK BİRİMİ VEYA GÜÇ BİRİMİ değilki

aksazli link=topic=48245.msg467132#msg467132 date=1321040147' Alıntı:
tamam abicim tamam bende seviyorum japonların işini ve şahsını . ama konuda erkunt nerden çıkıyo diyom. bi şeyide erkuntla kıyaslamayın be yavv. erkunt bu ÖLÇÜ BİRİMİ, AĞIRLIK BİRİMİ VEYA GÜÇ BİRİMİ değilki
Erkuntu kimse sokmadı be aga ben Yaşara kızdım ...sen boya sorunu yaşadın kısmette senin motoru alsalar yeniden boyasalar sana verseler bu erkunta artı puan kazandırmazmı

benim kısmeti boyadılar zaten . ama ben galeriyle takas edince.. ben her yönüyle erkunttan memnunum. ama konu erkunt konusu değil. illa erkunt hakkında muhabbet edeceksek erkunt bölümüne buyuralım .şu anda dersimiz toyota.BU ARADA toyotanın veya kubotanın hiç eksileri yokmu aga anlatın biraz beyavv

aksazli link=topic=48245.msg467140#msg467140 date=1321040554' Alıntı:
benim kısmeti boyadılar zaten . ama ben galeriyle takas edince.. ben her yönüyle erkunttan memnunum. ama konu erkunt konusu değil. illa erkunt hakkında muhabbet edeceksek erkunt bölümüne buyuralım .şu anda dersimiz toyota.BU ARADA toyotanın veya kubotanın hiç eksileri yokmu aga anlatın biraz beyavv
işte müşteri memnuniyetide bu değilmi toyota ne yaptıysa erkuntta yapmış öyle değilmi konu bu ......

tabikiii.

avensis 1.6 nın eksileri diyor bi forumda buldum buyrun

2.5 seneden beri kullanıyorum 0 kmde almıştık gelelim bana göre + ve - lerine

+ ları
geniş iç mekan
performanslı (bana göre)
kaliteli işçilik
sınıfına göre başarılı yakıt tüketimi ş.içi 8 litre ş. dışı 6.8 litrte benzin tüketimi(lpgde henüz ölçemedim)
1.598 cc motordan vergi avantajı
geniş bagaj hacmi

- leri
hız sabitleme yok(1.6 versiyonlar için) focusta bile var
sanruf yok(1.6 versiyonlar için)
arkada klima üflemesi yok(bizim marea elxde bile vardı )
yan camlarda perde yok
mp3 çalar yok kasetçalar gereksiz(makyajlılarda düzeltmişler bunu)
bej döşeme(elegantlarda) kiri çabuk belli ediyor
torpido soğutma yok (focusta bu bile var yine alt sınıf araçta var üst sınıfta nasıl olmaz hayret)
otomatik kapı kilitleme yok( teyzemin pandasında bile var)

hakikaten içi çık çabuk kirleniyodu bizimki 2.0 dı herşey vardı ancak bej olunca çabuk krleniyor ama buna fabrikanın yapacağı bir şey yok alıp koltuğumu temizleyecek zaten motorunda felan sıkıntı olunca çağırıp yapıyolar bizimde kendiğimizi parçaladığmızda bu ya anasını sattığımız alinin velinin malına para veriyoz adamlar malının ardında dursun para veriyoruz neyin çabalamasını yapıyosun para kolaymı kazanılıyo herkes adam gibi yapacak yapmıyosa sıkıntıyı giderecek yoksa bizim adamımız göğün üstüne çıkarmayıda bilir yerin dibine sokmayıda bilir .....

sence konumuz donanım mı kalitemi konumuz arza ......ben 80 bin vermişim kubotaya içi bej çok çabuk kirleniyor orası öyle burası şöyle hdroliği az kaldırıyor ancak bunlar benim yorumum beni ne sıkıntıya sokar şanzumanında bir arza mı oldu alsın isterse japonyaya götürsün yapsın benim malımı o para beim 5 senelik alın terim KUBOTA benim babamın malı değil 80 binide ben ne halde kazanıyorum

PARAYI KOLAY KAZANAN SAVUNSUN MALINI BENİM DERDİM DEĞİL ......
aksazli link=topic=48245.msg467144#msg467144 date=1321040871' Alıntı:
tabikiii.

avensis 1.6 nın eksileri diyor bi forumda buldum buyrun

2.5 seneden beri kullanıyorum 0 kmde almıştık gelelim bana göre + ve - lerine

+ ları
geniş iç mekan
performanslı (bana göre)
kaliteli işçilik
sınıfına göre başarılı yakıt tüketimi ş.içi 8 litre ş. dışı 6.8 litrte benzin tüketimi(lpgde henüz ölçemedim)
1.598 cc motordan vergi avantajı
geniş bagaj hacmi

- leri
hız sabitleme yok(1.6 versiyonlar için) focusta bile var
sanruf yok(1.6 versiyonlar için)
arkada klima üflemesi yok(bizim marea elxde bile vardı )
yan camlarda perde yok
mp3 çalar yok kasetçalar gereksiz(makyajlılarda düzeltmişler bunu)
bej döşeme(elegantlarda) kiri çabuk belli ediyor
torpido soğutma yok (focusta bu bile var yine alt sınıf araçta var üst sınıfta nasıl olmaz hayret)
otomatik kapı kilitleme yok( teyzemin pandasında bile var)

bizede fabrika hediye etmiyorya herkes çalışıp çabalayıp alıyo birtek senmi alın terinle aldın. son yorumundan işkillendim mustafa abi.. senin derdin kendininki benim derdimde kendiminki. öle demi . yanlışsam düzelt

aksazli link=topic=48245.msg467164#msg467164 date=1321042387' Alıntı:
bizede fabrika hediye etmiyorya herkes çalışıp çabalayıp alıyo birtek senmi alın terinle aldın. son yorumundan işkillendim mustafa abi.. senin derdin kendininki benim derdimde kendiminki. öle demi . yanlışsam düzelt
hacım sen şunu çözemiyosun ne erkunt senin babayın malı nede kubota benim babamın malı her firma ürettiği malın arkasında durmalı şimdi bir firma bir mal üretmiş ve ondada ilerleyen bir zamanda bir sorun tespit edilmiş çağırılıp bu hatanın giderilmesi bu firmanın ne kadar güvenilir oldğunu göstermezmi 5-10 sene önce bir haber çıktı 403 otobüslerin benzin mahalinde sıkıntı varmış tüm ünyada mercedes bu sorunu düzeltti ülkemizdede kaç kere haberi oldu inşallah burdakilerdeki o sorunuda düzeltmişlerdir................................. bir mal kullanmak için alınır ve ayıpsız olmalı o malda olan ayıp giderilmeli yoksa güven kaybı olur

arkadaşlar kimse bozulmasın burda biri diğerinin malını kötüledi diye iyi olduğu halde o mal kötü olmuyo erkunt konusundada konu boklamak değil ingilizler amerikalılar kendi ülkelerinde üretilen traktörlerini çok cüzi gülünç rakamlara alıp kullanıyolar bizde milliyetçiyiz ama erkuntun fiyat listesine bak nhnin italyan serileriyle john deereyle nerdeyse aynı para nerde yerli üretimin avantajı senin gümrük geçişin yok nh ve jd gibi kaliten yok malının arkasında onlar gibi durmuyosun ama onlarla aynı paraya traktör kakalıyosun bize kimse kusura bakmasın yerli üretimmiş çokta .............. açık konuşmak gerekiyosa erkunt kendi milletini kazıklıyo o milliyetçilik yapmıyosa ben hiç yapmam büyük konuşmiyim ama kapıdan içeride sokmam bu yüzden....

Ahmet kardeş kimse kimsenin cebini tutmuyor isteyen istediğini alır göz var nizam var ancak illaha o olacak diyenede yapacak bir şey yok yanlız Aksazlı arkadaşıma anlatamadım bir kere b... atmak demiş biz orda erkuntu övmüştük yermemiştik