Bilgim yok.Matris nasıl marka ?
Bilgim yok.Matris nasıl marka ?
Patlatma peşinden rotovatör çekip ekince mi %30 fazla verim aldınız?patlatma çekilip ekilen tarlaya ya rotavatör çekip ekerseniz sıkıntı yok 4 senedir denedik patlatma çekilip ekilen tarlada buğday olmuyor buğday açıkda kalıyor onu biz göremiyoruz ama denedik %30 fark oluyor
Çizel çekip nadasa bırakınca zarar ı oluyor mu? Tecrübeniz var mı?hayır patlatma çekip kazayağı ile düzeltip ekildiğinde %30lara varan bir zarar oluşuyor patlatmanın çizdği çızılarda hep sıkıntı oluyor bunu rotovatörle engellendiğinde sıkıntı yok ama kazayağı veya benzer bir aletle olmuyor aklınızda bulunsun bu işi herzaman yapıyoruz birgün tarlayı sürmeden direk patlatma çekip deniyebilirsiniz
Bu yıl ben patlama ile sürüp rotovatör cektim mibzerle ektim. Sıkıntı yaşar mıyım?hayır patlatma çekip kazayağı ile düzeltip ekildiğinde %30lara varan bir zarar oluşuyor patlatmanın çizdği çızılarda hep sıkıntı oluyor bunu rotovatörle engellendiğinde sıkıntı yok ama kazayağı veya benzer bir aletle olmuyor aklınızda bulunsun bu işi herzaman yapıyoruz birgün tarlayı sürmeden direk patlatma çekip deniyebilirsiniz
Hayırlı olsun Akif 7 li al sen 640 çeker ama 4×4 alacaksanız 9 lu da olur : ) yaylı tip çizellerin fiyatları yüksek oluyor taş yoksa arazide normal alınMerhaba Ethem abi. Çizel Özdöken ve yaylö galiba. Bizde bu modellerden almayı düşünüyoruz. 9'lu yaylıların sıfır fiyatları ne civarda? İlk defa taban taşı kırılacak tarlalar için traktör üzerine gozlemlerin nelerdir?
İnşallah Mahmut abi [emoji4]. 640 ilk sefer taban taşı patlatırken 5li anca çeker gözüyle bakıyorum. Aslında bir tanıdıkta 7li var, steyr 8073'e koşuyor. Ondan alıp arkasından 2'sini söküp pancar yerini sürelim dedim bizimkilere , onaylamadılar.Hayırlı olsun Akif 7 li al sen 640 çeker ama 4×4 alacaksanız 9 lu da olur : ) yaylı tip çizellerin fiyatları yüksek oluyor taş yoksa arazide normal alın
Hayırlı olsun Akif arabaniz. Tasalanma seneye alırsınız herşeyde bir hayır vardır 640 la devam şimdilikİnşallah Mahmut abi [emoji4]. 640 ilk sefer taban taşı patlatırken 5li anca çeker gözüyle bakıyorum. Aslında bir tanıdıkta 7li var, steyr 8073'e koşuyor. Ondan alıp arkasından 2'sini söküp pancar yerini sürelim dedim bizimkilere , onaylamadılar.
9'lu yaylı nasipse Masseye abi [emoji16]. Massey hayalleri bir kez daha ertelendi bu arada. Nedeni ,geçen brodway hurdaya gitmişti. Bugün babam tanıdıktan vadeli Ford Focus 2.5 kasa almış. Seneye kaldı malesef.
9 lu al ikisini sökersin traktör büyüyünce geri takarsınİnşallah Mahmut abi [emoji4]. 640 ilk sefer taban taşı patlatırken 5li anca çeker gözüyle bakıyorum. Aslında bir tanıdıkta 7li var, steyr 8073'e koşuyor. Ondan alıp arkasından 2'sini söküp pancar yerini sürelim dedim bizimkilere , onaylamadılar.
9'lu yaylı nasipse Masseye abi [emoji16]. Massey hayalleri bir kez daha ertelendi bu arada. Nedeni ,geçen brodway hurdaya gitmişti. Bugün babam tanıdıktan vadeli Ford Focus 2.5 kasa almış. Seneye kaldı malesef.
Çeker 7liyi ilk sene zorlar 2. Sene duymaz 265 ile ilk sene takviye 4ile sürdüm 2. Sene düz 1ile devam buğdaylar bicilince çekilip Eylül Ekim gibi pulluk ile sürüm süper oluyor pulluk ot yaptırmıyor cizelde taban i çiziyor su tutmasi iyi olurİnşallah Mahmut abi [emoji4]. 640 ilk sefer taban taşı patlatırken 5li anca çeker gözüyle bakıyorum. Aslında bir tanıdıkta 7li var, steyr 8073'e koşuyor. Ondan alıp arkasından 2'sini söküp pancar yerini sürelim dedim bizimkilere , onaylamadılar.
Haklısın Yeri geliyor td 85i durduruyor 7li cizel7li patlatmayı 640 lara 8073e 265 mfye çektirenlerin yeteneği nedir.patlatma diyio 20 30 cm sslıyorsanız eyvallah ama 7liyi şaseye yakın çekecek ne 640 var nede 265.toprakla alakalı desem bunlar bide tek çekerdir.ben anlayamadım
Niye çekmesin 135 massey e 3 lü pulluk çekiyorda neden çekmesinHaklısın Yeri geliyor td 85i durduruyor 7li cizel
Toprak farkı diyelim bazı bölgelerde çekiyor tek çekerler 7 li patlatmayi rahatca bazı yerlerde çiftcekerler zorlanıyorHaklısın Yeri geliyor td 85i durduruyor 7li cizel