Meyve bahçesi içinmi yoksa tarla bitkileri içinmi?Kaç dekar arazi varArkadaşlar tarlaya toprak analizi yaptırmak istiyorum. Numuneler in nasıl alındığını bilen var mı? İzlenecek yol nasıldır yardımcı olabilir misiniz?
Tarla bitkisi için, 50 dekar yaklaşıkMeyve bahçesi içinmi yoksa tarla bitkileri içinmi?Kaç dekar arazi var
Tabiki yorumlarız beraberceAnkara da tarım bakanlığı analiz yapıyormuş, 73 TL ücreti varmış. Köyden numuneleri getirip analiz yaptıracağım. Sonuçları paylaşırım...
Kargo ile falan göndersek oluyor mu?Ankara da tarım bakanlığı analiz yapıyormuş, 73 TL ücreti varmış. Köyden numuneleri getirip analiz yaptıracağım. Sonuçları paylaşırım...
Ayrıntılı bilgi veya adres var mı acaba? Ben baktım bulamadım.Kargo ile kabul ediyorlar. Yanlız hangi tür analiz istediğinizi, tarlaya ne ekeceğinizi, TC kimlik numarası, ad soyad, telefon numarası nı bir kağıta yazıp paket in içerisine koyulacakmış. Onlar size isteklerinize karşılık gelen ücreti telefonla ulaşarak bildirecekler ücret bankaya yatırıldığında analizi yapıyorlar, biraz önce sordum.
https://arastirma.tarim.gov.tr/toprakgubre/link/8/analiz-fiyatlariAyrıntılı bilgi veya adres var mı acaba? Ben baktım bulamadım.