tohumluk tunca hasat

Ynt: tohumluk tunca hasat

bız yanyana 3 koyde 16 ıla 18 bın dekar arası uretım yapıyoruz bu cıtayı zorlamak ıstesen sen ne yapardın yılmaz acıkdan rusvet en ıyısı degılmı dogru katsayı fıyatı vardı ama kendıleerı yukselttı ben rusvet dıyorum kım ne derse desın kımsenınde bırsey dıyecegıde yokda ama fazla durmazlar gıbı artık cekılırler bolgeden bızım koyde yok ama komsu koylerımızde oranbaş sıkıntı cıkarıyor artık

Mantıklı, hatta çok mantıklı. Rekolte iyi, kalite yüksek, bölgede yaygınlaşmanın en basit yolu özendirme stratejisi.

Şu serbest piyasanın ticari hamlelerine aklım ermedi, ermeyecek :)

manas link=topic=78502.msg930710#msg930710 date=1414603945' Alıntı:
paramaı ektık toto mu tuttu artık yorum trakkulupden

Bu yıl sadece hakkınızı aldınız Abi. Başka birşey değil.

75 kuruşluk buğdaydan 3 liralık ekmek yapılan bir memlekette, çiftçinin istisna olarak hakkını aldığı senelerden biri sizin durum. Tabi bizim bünyeler alışık olmadığından toto gibi geliyor :)

sebazios link=topic=78502.msg930900#msg930900 date=1414624315' Alıntı:
Bu yıl sadece hakkınızı aldınız Abi. Başka birşey değil.

75 kuruşluk buğdaydan 3 liralık ekmek yapılan bir memlekette, çiftçinin istisna olarak hakkını aldığı senelerden biri sizin durum. Tabi bizim bünyeler alışık olmadığından toto gibi geliyor :)
allah razı olsun allah bereket versin fıyatlardan zıyade verım yukseklıgı yuz guldurdu

ErmanHoca link=topic=78502.msg935234#msg935234 date=1415903297' Alıntı:
Bereketli olsun Salih Abi... Yağlık Ayçiçeğin in 3 katı ve 5 katı fiyat biçtiler sanırım.. 5 katı olandan 150 kg aldılar,3 katı olanda 200-230 civarı aldılar...
hocam bızde tam ters oldu hatta daha fazla verım yaptı