TMO Parayı Ne Zaman Yatırıyor?

Evet arkadaşlar TMO neden bu kadar geç yatırıyor? 14 gün geçti hala ses seda yok? Aslında 1 haftayı geçirmeden yatırması lazım ve çiftçiye zora sokmaması lazım. Bu kadar uzun tutmalarını anlamıyorum. Evet biliyorum 1 ay içinde yatacak diyor bu çok saçma.

"11 Ağustos ta verenlerin ödemesi bugün yapılmış, Para geldikçe ödemeler yapılacakmış" tmo genel müdürlüğünde ki personel bu şekilde bilgi verdi

14 Ağustos ta verilenler ise, bi ihtimal Cuma günü. Yetişmezse haftaya 😤

Ek olarak ziraat bankası elus / yatırım hesabı bakiyem -6,59 tl olarak gözükmekte 🤔 hesap işletim ücreti mi?

14 Ağustos ta lidaşa verilenler hala yatmadı 😤

Ekleme kaç gündür Tmo genel müdürlüğüne ulaşmaya çalışıyordum. Az önce bir hanımefendi telefonu açtı. 14 Ağustos ta verilenler yattı dedi, dedim ki elüs durum sorgulama da Tmo Tarafından Onay bekleniyor yazıyor...

Ödeme biriminin numarasını verdi (aradım, açan olmadı) belki ihtiyacı olan olur diye buraya yazıyorum, Tmo ödeme birimi telefonu

0312 416 3171

Son düzenleme:
14 Ağustos ta lidaşa verilenler hala yatmadı 😤

Ekleme kaç gündür Tmo genel müdürlüğüne ulaşmaya çalışıyordum. Az önce bir hanımefendi telefonu açtı. 14 Ağustos ta verilenler yattı dedi, dedim ki elüs durum sorgulama da Tmo Tarafından Onay bekleniyor yazıyor...

Ödeme biriminin numarasını verdi (aradım, açan olmadı) belki ihtiyacı olan olur diye buraya yazıyorum, Tmo ödeme birimi telefonu

0312 416 3171
12 ağustosta verdiğim ürün 41.gün yattı yatırmaları lazım başka bir sıkıntı olabilir

41.gün platform eşleşti takas bekleniyor yazdı saat 17 00 gibi takas gerçekleşti yazdı bankaya yatırım hesabına yattı lidaşa verdim
Anladım. Siz yatırım hesabını internet bankacılığından mı açmıştınız? Yoksa şubeye giderek mi açmıştınız? Ben internet bankacılığındna açmıştım, şuanda yatırım hesabında elektronik ürün senetlerim kısmında ürünü, tonajı görebiliyorum

Az önce Şanlıurfa Tmo baş Müdürlüğüne uğradım. Muhasebe servisi beni, alım muhafaza servisindeki arkadaşlara yönlendirdi. görüştüm... Genel Müdürlük bizden 14 Ağustos'ta verilen ürünler için belgeleri daha istemediler dedi. Muhtemelen cumaya kadar yada salı gününe kadar yatar dediler 😤😤😤

Tabi buradaki de memur, ne yapsın... Bağırsan, çağırsan, kavga etsen ne fayda... Sebep olanlara varsa hakkımız, zehir zıkkım olsun

Az önce Şanlıurfa Tmo baş Müdürlüğüne uğradım. Muhasebe servisi beni, alım muhafaza servisindeki arkadaşlara yönlendirdi. görüştüm... Genel Müdürlük bizden 14 Ağustos'ta verilen ürünler için belgeleri daha istemediler dedi. Muhtemelen cumaya kadar yada salı gününe kadar yatar dediler 😤😤😤

Tabi buradaki de memur, ne yapsın... Bağırsan, çağırsan, kavga etsen ne fayda... Sebep olanlara varsa hakkımız, zehir zıkkım olsun

14 Ağustos ta verilen ürün için, şuan da elus durum sorgulama

Alım Emri Onayı Verildi Platform Bekleniyor yazıyor... Yazık ki ne yazık

Elus durum sorgulama da

Platform Tarafından İptal
Müşteri Tanımı Bulunamadı

Yazıyor? Bu nedir bilen var mı?

Ekleme turib kaydı olmadan lidaşa ürün verenlere ödeme yapılmıyor mu? Lidaşa ürün verenler, turib kaydı yaptı mı?

Son düzenleme: