Saolasınız ilerde paylaşımlar gelirKolay gelsin, bereketli olsun. Arada birde canlı motor sesi olsa daha hoş olur.
Saolasın Mehmet tla rahat şanzımanı buçuklu sessiz tdnin ufak tefek arıza bitmiyor tlada temiz denk gelince aldımhayırlı uğurlu olsun td yi neden değiştirdiniz
Yedek parçası bulunuyor sıkıntı yok 3 5 lira tla pahalıYedek parça fiyatları ve erişilebilirlik yönünden Tdd ile nasιl?
saolasın kardeşimAbi kolay gelsin maşallahı var
Saolasın 1000 m2de 1.6 litre yakmışHayırlı olsun
1000 metrekare de yakıtı Kaç litreye geliyor
Saolasın ağam t5000i düşündüm ama şöyle bi temizini denk getiremedim saati az olanınıda çok istediler t5000ler tlalardan artı olarak İntercool el debriyajı elektronik kontrol var sanırsam ağam biraz kullanalım bakalım tlayı temiz bakalımMassallah sende avrupali oldun t5000 serisi dusundunmu onlar daha tefaratli galiba
Saolasın görkem sizinkiler fazlamı yakıyor bende severim az yakanımaşallah hayırlı olsun bayılıyorum şöyle 1.5 1.6 yakan motorlara
Saolasın ağamMaşallah kolay gelsin traktörde hayırlı uğurlu olsun.
Saolasınız teşekkür ederim hararet o noktada sabit duyuyor yaa en ağır iştede geçmiyor o noktayıÖncelikle hayırlı olsun hararet biraz yüksek gibi geldi bana
Teşekkür ederim aynn motor akıp gidince keyif alıyor insan konyalı olupta kör Ahmet dinlememek olmazMaşallah çok güzel tarla oluyor. Ekipman Toprak tavi da uyumlu olunca akıp gidiyor motor. Arkada çalan müzik te kör Ahmet mi bilmem [emoji4]
Saolasın Mustafa tav iyiydiPaylaşım için teşekkürler toprak tavındaymış.
Saolasın hakan abi köpüttürsünHayırlı olsun köpüttüryo maşallah