Kurudaki Tiziana 07.06.2020
1 kökte 13 kardeş.Ekli dosyayı görüntüle 49958Ekli dosyayı görüntüle 49959Ekli dosyayı görüntüle 49960Ekli dosyayı görüntüle 49961
maşAllah,
bereketli ve zararsız bir hasat dilerim.
Kurudaki Tiziana 07.06.2020
1 kökte 13 kardeş.Ekli dosyayı görüntüle 49958Ekli dosyayı görüntüle 49959Ekli dosyayı görüntüle 49960Ekli dosyayı görüntüle 49961
Hasat ettiğimizde sulu ve kurudaki verim değerlerini paylaşırım.Bu seneki verimini merak ediyorum bende Tiziana çeşidini bu son baharda ekmeyi planlıyorum
Eyvallah Allah razı olsun abi sağolasın cümlemize inşallahmaşAllah,
bereketli ve zararsız bir hasat dilerim.
Abi kıraçta bayraktar 2000'e göre nasıl bu tiziana karşılaştırma yaptın mı bende Yıldızelinde bayraktar ekiyorum seneye biraz denemeyi düşünüyorum tizianadan rakım 1500 burdaHasat ettiğimizde sulu ve kurudaki verim değerlerini paylaşırım.
Önceki yıllar verim değerleri sulu 750 - 850 kg kuru 350 - 450 kg arası
Bundan önce Bayraktar ve Ekiz cinsi ekiyordum bayağı iyi onlardan sap ve dane verimi.Abi kıraçta bayraktar 2000'e göre nasıl bu tiziana karşılaştırma yaptın mı bende Yıldızelinde bayraktar ekiyorum seneye biraz denemeyi düşünüyorum tizianadan rakım 1500 burda
Abi takip ediyorum seni gübreleme programımız aynı hemen hemen seninle Allah nasip ederse biraz denemek istiyorum önümüzdeki sezon tohum satıyor musun gelir alırım harman zamanıBundan önce Bayraktar ve Ekiz cinsi ekiyordum bayağı iyi onlardan sap ve dane verimi.
Rakım 1.050 - 1.200 arası burda
İnşallah zararsız ziyansız, hasat zamanı haberleşelim tohum isteyen çok çünküAbi takip ediyorum seni gübreleme programımız aynı hemen hemen seninle Allah nasip ederse biraz denemek istiyorum önümüzdeki sezon tohum satıyor musun gelir alırım harman zamanı
Bende talibim bulamazsam senden alırım [emoji4]İnşallah zararsız ziyansız, hasat zamanı haberleşelim tohum isteyen çok çünkü
Rabbim hayırlı bereketli mahsuller nasip etsin abi inşallah o zamana varalım hele işin rast gelsinİnşallah zararsız ziyansız, hasat zamanı haberleşelim tohum isteyen çok çünkü
Tamam inşallahBende talibim bulamazsam senden alırım [emoji4]
Eyvallah Allah razı olsunRabbim hayırlı bereketli mahsuller nasip etsin abi inşallah o zamana varalım hele işin rast gelsin
İyi günler biçtirmedim biçerciler daha gelmediBaki bey iyi günler. Buğdayları biçtirdiniz mi? Ne zaman alayım buğdayı ?
Abi merak ediyorum tiziana verimini Rabbim bereketli hasatlar nasip etsin tüm çiftçilere biçtir verimleri paylaş takipteyim tohumluğu ayır [emoji5]İyi günler biçtirmedim biçerciler daha gelmedi
Eyvallah Allah razı olsun biçilsin yazacamAbi merak ediyorum tiziana verimini Rabbim bereketli hasatlar nasip etsin tüm çiftçilere biçtir verimleri paylaş takipteyim tohumluğu ayır [emoji5]
Kızıltanda ektik tiziana sıcağa soğuğa kurağa kök boğaz hastalığına daha dayanıklıMakarnalık olarak Kızıltan denemek istiyorum.Tiziana kuraklığa dayanımı nasıldır ?
Genelde sulu olarak yetiştiriliyor makarnalıklar.
Maşaallah güzel görünüyor Rabbim hayırlısıyla biçmeyi ağız tadıyla yemeyi nasip etsin abi verimi merak ediyorum, biçerciler sizin oralara geç kalmadımı bizim bura daha soğuk geç yetiyor ekinler bugün geldi başladı biçerTiziana son durum 2 Ağustos 2020
Biçerciler hâlâ gelmedi.Ekli dosyayı görüntüle 51322Ekli dosyayı görüntüle 51323Ekli dosyayı görüntüle 51324Ekli dosyayı görüntüle 51325Ekli dosyayı görüntüle 51326Ekli dosyayı görüntüle 51327Ekli dosyayı görüntüle 51328Ekli dosyayı görüntüle 51329Ekli dosyayı görüntüle 51330Ekli dosyayı görüntüle 51331