Tekirdağ'lı arkadaşlar konuya bakıp yardım ederseniz sevinirim

Ynt: Tekirdağ'lı arkadaşlar konuya bakıp yardım ederseniz sevinirim

alabilir abi polatlıya bi tane 85.80 gelck diyolardı eğer bu 75.80 olmazsa ona bakacak

ben bi yoklayayım buradaki galerileri geçen yıl 2-3 tane yeni kasa düşmüştü galerilere...

bartu link=topic=40209.msg355397#msg355397 date=1299622207' Alıntı:
ben bi yoklayayım buradaki galerileri geçen yıl 2-3 tane yeni kasa düşmüştü galerilere...

polatlıdaki galeriyle konussak oda bulur getirir. bu 75 80 i resimlerden baktı çok temiz görünüyo fiyatıda uygun sayılır o yüzden bu motoru almak istiyo. ankaradaki galerilere gitse nisan ayında heryer motor oluyo kesin bulur.

doganbey1 link=topic=40209.msg355514#msg355514 date=1299628348' Alıntı:
:D sen kanına gir le :D bizimkini satalım :D

yok o bikere bişeyi aklına koydu mu sen ne dersen de kendi bildiğini yapar çok pinpirikli biri valla daha motoru almadan gelip bizim motorlara bakıp bu niye böyle şunu nasıl kullanıyonuz demeye başladı yazın bana çok çektirir gibi duva*-*0

mrb arkadaşlar ben tekirdağ/muratlı danım tam bi bilgim yok ama plus traktörlerinin bayisi olduğunu duymuştum hayraboluda bu galeri. okulum nedeniyle çanakkale deyim gidib incelemek isterdim ama malesef...