bizim burada tekiralar rekor kırıyor en kötü 600 kğ veriyor 800 alan yine var
Dogru dedin ancak biraz onyargilisin dostum sen mevlamdan iste o istedigine laiksen 3 katini verir yeterki verdiginden razi ol .İnşallah her şey gönlünüzce olur. Geçen yıllara kıyasla verim tahmini bence sonuca en yakın olandır. Kağıt üzerinde hesap yaparak verim tahmini ne kadar sağlıklı bilemiyorum. Hesap yapıp 800 kiloyu görüp, biçimde 500 bulamayan çok oldu.
Ayni tarla gecen yil esperia idi 370 kg aldim hic memnun kalmadim bu sene ekine ekin tekirdag ektim suan allahim afetten korusun gozume iyi gozukuyorBiz o buğdayı ekmekten vazgeçip esperiaya döndük.
Allah razi olsun masallah guzeller verim iyi olacak insalllah herkesin bu seneMaaşallah abi bereketli olsun
Allah razi olsun masallah guzeller verim iyi olacak insalllah herkesin bu seneiyi senede borclandik kucuk minnacik hesaplarima gore %70 borcumu kapatiyirum mutluyum yani
Insallah erbali abim hepmizin yuzu gulsun insallahVerdiğin dane rakamlarına göre 600-650 kg alırsın dönüme İnşallah daha fazla olur
Ekli dosyayı görüntüle 19890 burda 123 dane var biraz yaslar ama 10 gr geldi 3 basaktan 55 olani yere dusudum peceteyi dagilinca karistirmadim 123 adet tarttim