[size=12pt]Merhaba iyi forumlar forum sakinleri aranıza yeni katıldım.daha doğrusu tarıma uzun zamandır ara vermiştik tekrar yönelme durumu oldu..bende boş atıp dolu tutmaya çalısan arkadaşların bu konuda dışarda kalmasını rica ederek tecrübeli işi bilen arkadaşlardan bilgi alacaktım..sağolsun bikaç arkadaşa sordum yorumlarını bilgilerini eksik etmediler....neyse ben uzatmayayım.ben tarım yapmak için traktör ve tarım aletleri aldım tamamen 2. el fakat gaflete mi düştük kısmetimiz mi baglandı ne o an aldık traktör ve malzemeleri..sizden yorum almak için konu açtım burdan bir arkadaşın tavsiyesiyle...aldıklarım:[/size]
[size=12pt]-1985 model olup revizyondan sonra 60-70dönüm sürmüş yaklaşık 100satte ve 4yıldır sadece arada aküsü için çalıştırılan STEYR 8073;bakımlı,sıfır lastıkler,orjınal boya,5yıldız HİSARLAR kabin(projeli ve ruhsata işli) üzerindeki herşey faal durumda....
-4 tonluk bakımlı boyalı,4 adet sıfır lastık duzgun şaseli kaynaksız çift dingil römork
-3lü 12 ' ' turan(süper modeli) pulluk
-2li 14 ' ' turan pulluk
-özdöken 16lı mibzer 98-00 model(orta hallice)
-ilaçlama makinesi 500LT. 18 fiskiyeli
-holder(gübre atma makinesi 4kollu)(orta halli)
-kaz ayagı 11li önler kartal kanadı
-tırmık 70li arkasında sürgü demirli agırlıklı
-kepçe (normalden buyuk kazan-orta halli)
-vinç (temiz)[/size]
[size=12pt]sizden bunların fiyat aralıgını piayasada 2. ellerinin ne kadar ettiğini istiyorum eskişehirdeyim şaun buralıyım kırmızıtoprak hava hastanesinin ordayım fakat asıl kocaeli darıca da oturuyorum.yani fiyat konusunda ne abartılmasını ne de ölücülük yapılmasını istiyorum.traktör konusunda eminim fakat diger aldıgım tarım aletleri konusunda kuşkuluyum düşünüp duruyorum..HERKESE TEŞEKKURLER...YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.. SAYGILAR.!!![/size]
[size=12pt]-1985 model olup revizyondan sonra 60-70dönüm sürmüş yaklaşık 100satte ve 4yıldır sadece arada aküsü için çalıştırılan STEYR 8073;bakımlı,sıfır lastıkler,orjınal boya,5yıldız HİSARLAR kabin(projeli ve ruhsata işli) üzerindeki herşey faal durumda....
-4 tonluk bakımlı boyalı,4 adet sıfır lastık duzgun şaseli kaynaksız çift dingil römork
-3lü 12 ' ' turan(süper modeli) pulluk
-2li 14 ' ' turan pulluk
-özdöken 16lı mibzer 98-00 model(orta hallice)
-ilaçlama makinesi 500LT. 18 fiskiyeli
-holder(gübre atma makinesi 4kollu)(orta halli)
-kaz ayagı 11li önler kartal kanadı
-tırmık 70li arkasında sürgü demirli agırlıklı
-kepçe (normalden buyuk kazan-orta halli)
-vinç (temiz)[/size]
[size=12pt]sizden bunların fiyat aralıgını piayasada 2. ellerinin ne kadar ettiğini istiyorum eskişehirdeyim şaun buralıyım kırmızıtoprak hava hastanesinin ordayım fakat asıl kocaeli darıca da oturuyorum.yani fiyat konusunda ne abartılmasını ne de ölücülük yapılmasını istiyorum.traktör konusunda eminim fakat diger aldıgım tarım aletleri konusunda kuşkuluyum düşünüp duruyorum..HERKESE TEŞEKKURLER...YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.. SAYGILAR.!!![/size]