Haspayda kullandinizmi 4.65 iAbi bu balya işini bukadar büyütmeye gerek yok bence 4.65 2 sezonda slaj ve balyada ortalama sezonda 200 dönüm slaj 40000 balya 2000 saat oldu klimayıda yazın hiç kapatmam
Haspayda kullandinizmi 4.65 iAbi bu balya işini bukadar büyütmeye gerek yok bence 4.65 2 sezonda slaj ve balyada ortalama sezonda 200 dönüm slaj 40000 balya 2000 saat oldu klimayıda yazın hiç kapatmam
EvetHaspayda kullandinizmi 4.65 i
Guzel bisi daha sormak istiyorum haspayda zorlandigi durum oluyomu burda hasbayi tt4 65 e onermiyorizdaEvet
Bir depo ile 1200-1600 tarla yol durumuna göre balya bağlıyor 25-30 kg makine elibol hasbaysız bir depo ile 2400 balyayı gördü
Hmm td 100 de kullaniyorum zorlandigi kisimlarda oluyo 98 beygir traktorunMakinenin volan pimi kesmesi dışında hiçbir sıkıntı olmuyor 540d de 2200 devirde çalıştırıyoruz
Tek aradığımız buçuk vites ama böylede çok verimli traktör
540e de kullanıyorsunuzdur belki ondan olabilirHmm td 100 de kullaniyorum zorlandigi kisimlarda oluyo 98 beygir traktorun
540e de kullanıyorsunuzdur belki ondan olabilir
tt4.65 ile td75d aynı tarlada balya yaptık sanki tt td den 10 hp fazlaymış gibi balya yaptık (tt ye pompa ayarı yapıldı) tarlaya girdiğimizde tdd sahibi civciv demişti tt4 e
Oda shuttle etkisi halatliyla power shuttle varvTT4 alanların çoğu TD den atik diyor ciğerli diyor banada ilginç geliyor açıkcası bizdede var TT4 TT den ciğerli çekişli çıktı
Oda shuttle etkisi halatliyla power shuttle varv
Td de ps var ama tt4 te halatli sistem varTd de yok mu ps var Td 65 hariç
Td de ps var ama tt4 te halatli sistem var
Aynen o yuzden tt4 atik kaliyomekanikler halatlı PS yağ kavramalı olur
Aynen o yuzden tt4 atik kaliyo
the_hoca 200 dönüm 15 &30 dönüm pancar gerisi buğday arpa traktör yeni 760 saat de.çift çıkış hidrolik valf mevcut kabın yok.balya makinası newhollant makinada 4tane hidrolik çıkış var servis traktore orjinal 4 çıkış takıyor 1000 tl istiyor orjinal kabın takıyor enaz 10000 tl (kilma yok)sizce 5000 tl daha verip td 90 tercih edilebilinirmi.Arazi durumu, tarla verimi(kaç balye veriyor.),rampa eğimi ne kadar, yarım soru geldiği için afaki konuşmak durumunda kalıyoruz.
Kullandığı motor kaç saatte bilmiyorum, pompa ayarı yaparakta çözüm sunabiliriz, kabin takılabilir.75-56 performans olarak şikayet duymuyoruz.Bazen kirli yakıttan bakım isteyebilir.
Klima motoru yarım devir(50 rpm), performanstan düşürür, ortalama 4-5 hp diyelim.Eskiler (100 rpm) düşürüyor.
TD 75 ile düz arazide klimalı çalışanlarda var, sıkıntı yok.
fatih depo kaç litre alıyor bu traktör 3 piston değil miEvet
Bir depo ile 1200-1600 tarla yol durumuna göre balya bağlıyor 25-30 kg makine elibol hasbaysız bir depo ile 2400 balyayı gördü
nasip denizSalih abi td90d ' den şaşma sakın alınca göreceksin farkı
82 evet 3 pistonfatih depo kaç litre alıyor bu traktör 3 piston değil mi
gün içerisinde mazot ilave ediyor musun depoya82 evet 3 piston