2005 sonrasi sari kusak diye biliyorum ama herhangi bir ozellik degisimi oluyormu bilmiyorumNh da sarı kusak siyah kusak bunların anlamı nedir bilen varmı
Gordugum kadariyla td65d memnunmusunuz kac model motorunuzbizimki bu dur
Arka lastikler radial e cevirmişin, jant çemberi değişimi gerekti mi, şambrelli mi?bizimki bu dur
Arka lastikler radial e cevirmişin, jant çemberi değişimi gerekti mi, şambrelli mi?
Gordugum kadariyla td65d memnunmusunuz kac model motorunuz
8066 diyorumArkadaşlar merhaba
80 66 mi yoksa td 80 mi
Peki neden aralarında kaç yıl var.orjinal kabin farkı var8066 diyorum
8066 2002 de son buldu yerini mavi td 85 lere bıraktı onlarda 8066 nın adını kirletti...Peki neden aralarında kaç yıl var.orjinal kabin farkı var
Td 80 4×4 fiyat larıda uygun geldi bana.3 silindir olması dezavantaj gibi sanki.8066 2002 de son buldu yerini mavi td 85 lere bıraktı onlarda 8066 nın adını kirletti...
Pek bi fark yok aslında 1 yaş var aralarında sadece
Evet dezavantaj...Td 80 4×4 fiyat larıda uygun geldi bana.3 silindir olması dezavantaj gibi sanki.
Bizde o isler yok. En ağır iş pullukla tarla sürecek. 4 lü 12 inç çeker diyorlar.Evet dezavantaj...
Ben pek ağır işe geleceğini sanmıyorum bi rotovatör bir silaj makinası bir balya makinasını çok randımanlı çevirmez ve fazla da yakar.
Çeker ya uygun fiyata td85 yada td75 alsanız daha uygun olmaz mıBizde o isler yok. En ağır iş pullukla tarla sürecek. 4 lü 12 inç çeker diyorlar.
Uygun olura td 75 bulmak imkansız çok pahali fiyatları.td 85 hic bakmadım fiyatları nerelerde.bana 50 bin i geçmemesi lazimÇeker ya uygun fiyata td85 yada td75 alsanız daha uygun olmaz mı
Geçmez ya 2004 2005 td lerUygun olura td 75 bulmak imkansız çok pahali fiyatları.td 85 hic bakmadım fiyatları nerelerde.bana 50 bin i geçmemesi lazim
Niye çevirmesin ve fazla yaksin anlamadımEvet dezavantaj...
Ben pek ağır işe geleceğini sanmıyorum bi rotovatör bir silaj makinası bir balya makinasını çok randımanlı çevirmez ve fazla da yakar.
3 silindir motor ağır işte 4 silindir motordan fazla yakarNiye çevirmesin ve fazla yaksin anlamadım
.o fiyata iki tane td 75 var şahibndende.Geçmez ya 2004 2005 td ler
Temiz değilse sakın almayın dün benim balyada kullandığım td85 şanzımanı dağıtmış geri geçmiyor ve 3 ile 4 e geçmiyor dişler kırılmış.o fiyata iki tane td 75 var şahibndende.