TD100D Mİ JX100 MÜ? Bilgisı olan arkadaşların dikkatine...!

Ynt: TD100D Mİ JX100 MÜ? Bilgisı olan arkadaşların dikkatine...!

hüseyinaslan link=topic=72475.msg840675#msg840675 date=1391545178' Alıntı:
Model olarak bir seçenek sunmadılar fakat 2 bayide birbiri ile ortak çalışiyor. Tekrardan anlasacagız ya da td ye devam dıyecegiz.

aynı holding bünyesinde olduklarından öyle çalışıyorlar... açıkçası max pro ve diğer model seçeneklerine bakmanızı tavsiye ederim madem seçenek sundular en iyi şekilde yararlanın :)

kubilay07 link=topic=72475.msg840684#msg840684 date=1391546019' Alıntı:
aynı holding bünyesinde olduklarından öyle çalışıyorlar... açıkçası max pro ve diğer model seçeneklerine bakmanızı tavsiye ederim madem seçenek sundular en iyi şekilde yararlanın :)
jrkeag3 link=topic=72475.msg840686#msg840686 date=1391546129' Alıntı:
case al kesınlıkle ok-*-s
TESEKKÜRLER MAXPRO YA DA C SERİSİNDEN FALAN BİLGİM YOK FARK OLARAK NE AYRINTILARI VAR. BİRDE ŞU KORKUTUYOR BENİ İLERİDE SATİS KONUSUNDA SIKINTI YASAR MIYIM YA DA DEGERİNİN ALTINA GIDER Mİ?

hüseyinaslan link=topic=72475.msg840694#msg840694 date=1391546682' Alıntı:
TESEKKÜRLER MAXPRO YA DA C SERİSİNDEN FALAN BİLGİM YOK FARK OLARAK NE AYRINTILARI VAR. BİRDE ŞU KORKUTUYOR BENİ İLERİDE SATİS KONUSUNDA SIKINTI YASAR MIYIM YA DA DEGERİNİN ALTINA GIDER Mİ?

2.el rahat olması için nh öneririm

hüseyin geçmiş olsun.
helal olsun türktraktöre.başka yerli bi firmada aynı sorun ile karşılaşılsaydı 0 traktörü servisin bi köşesinde parça parça ederler ve günlerce yedek parçadan bekletirlerdi.işte burada önemli olan markanın malının arkasında durması ve müşteriyi en iyi şekilde memnun etmesidir.
bence yoluna td ile devam et derim.

Geçmiş olsun üzücü bir durum fakat fabrikanın traktörü değiştirmesi insanı rahatlatıyor helal olsun TTF ye malının arkasında durması çok güzel. JX ve TDD serisi arasında fazla bir fark yok ama donanım olarak JX daha üstün diyorlar. Ve traktörünüzün lastiği radial değilse Case-IH te radial tekerlek standart fakat satacak olursanız New Holland ın ikinci eli daha çok tutulduğu için satarken daha avantajlı olursunuz yinede seçim size kalmış tabi ben olsam Case hayranı olarak JX derdim :)

geçmiş olsun.2 makina da bire bir aynı makinlar. tabi ki tutulanı yani new hollandı almak daha mantıklı. 10 binlerce td 100 vardır piyasada sizinkinde bir aksiliktir olmuş. inş yenisinde olmaz bence td 100 almak daha mantıklı

BENCE NEW HOLLAND ' DAN VAZGEÇME SERVİSİ YAYGIN İSTEYİNCE YEDEK PARÇASINI BULABİLİRSİN SATARKEN KOLAY SATILIR CASEY LEDE ÇOK FARKI YOK AMA YİNEDE NEW HOLLAND DAN VAZ GEÇME BENCE

Geçmiş olsun. Caseyi bilemem ama durumun varsa Avrupa NH ile değiş. TD alma derim. Senin servisin iyiymiş yinede, yardımcı olmuşlar mağdur etmemişler en azından.

dostum kesinliklle case al benden sana tavsiye case nin tüm malzemelerinin %70 i avrupa ve caselerde yeni bir sistem var yeni jx serilerinde boğulmayı engelleyen bir sistem var ayrıca yakıt olarakta caselerın daha az yaktıgını soluoyolar. dişliler civatalar avrupa patentli ben ıkı motor aynı dıenlere kesınlıkle katılmıorummm :)

neyi avrupaymış anlamadım .....arkadaşım bu ikisinden başka hepsini alabilirsin.koç grubunun ikiside aynı fabrikadan çıkıyor.boğulmayı engelleyici şey dediğin eksantrik milini değişik takmıştır yapmazda arkadaşın yorumu eksik. bu 2 traktörde tier 3 motor var türk çiftcisini kazıklamak için. bende TD90D vardı 800 tl harcadım eksantrik milini değiştirttim şimdi istediğim gibi çekiyor.Tier 2 motorların eksantriği takıldımı herşey düzeliyor.Bana kalırsa alma derim git massey al...,

masseysuper90 link=topic=72475.msg840748#msg840748 date=1391549588' Alıntı:
neyi avrupaymış anlamadım .....arkadaşım bu ikisinden başka hepsini alabilirsin.koç grubunun ikiside aynı fabrikadan çıkıyor.boğulmayı engelleyici şey dediğin eksantrik milini değişik takmıştır yapmazda arkadaşın yorumu eksik. bu 2 traktörde tier 3 motor var türk çiftcisini kazıklamak için. bende TD90D vardı 800 tl harcadım eksantrik milini değiştirttim şimdi istediğim gibi çekiyor.Tier 2 motorların eksantriği takıldımı herşey düzeliyor.Bana kalırsa alma derim git massey al...,
bu eksantrik işini bende duydum mili değiştirip tier 2 yapıyolarmış sonra ne duman atma nede çekiş problemi kalmıyormuş

2014 lerde duman atma ve çekiş sorunlarını halletmişler. Fabrıka ile görüştum eskı sorunu kabul edıyorlar

Arkadaşlar benı dikkate alıp degerli bilgilerinı benle paylaşan herkese tekrardan tesekkur ederim. Çok sagolun arkadaslar

arkadasım bak bu bızım 3 xasemız oldu hcbırıde sorun cıkartmadı hepsini yaklasık 2000 saate kadar kullandık aynı degıl ıste yan yana getır ve parcalarına dıkkat et bazı bparcalarında kalıte farkı var ve sunu dıyım sana servıste dıo gır tarlaya ıkısınlede cekıste bıle anlarsın bılmıorum bnde aynı oldugnu bılıorum ama böyle dıyor ki pıyasası ıyı casenın 1700 saatekkı 100 lugu 77 bıne verdık takasta gercektn bazı parcalarda var degısklık ama fabrıkasyon sorunlar cıkıo cıkandada sans ısı bıraz sansın ıyıyse bır sorun cıkmazssa hıc korkma montaj ıyı olsun hatasız olsun ytrkı

sezer link=topic=72475.msg842010#msg842010 date=1391715233' Alıntı:
arkadasım bak bu bızım 3 xasemız oldu hcbırıde sorun cıkartmadı hepsini yaklasık 2000 saate kadar kullandık aynı degıl ıste yan yana getır ve parcalarına dıkkat et bazı bparcalarında kalıte farkı var ve sunu dıyım sana servıste dıo gır tarlaya ıkısınlede cekıste bıle anlarsın bılmıorum bnde aynı oldugnu bılıorum ama böyle dıyor ki pıyasası ıyı casenın 1700 saatekkı 100 lugu 77 bıne verdık takasta gercektn bazı parcalarda var degısklık ama fabrıkasyon sorunlar cıkıo cıkandada sans ısı bıraz sansın ıyıyse bır sorun cıkmazssa hıc korkma montaj ıyı olsun hatasız olsun ytrkı
Teşekkur ederim yorumun icın. Dediklerine birebir katılıyorum başka bir köydeki abımızde aynılarını söyledi. Kendısı case jx 90 kullanıcısı Memnun kalacagımizı çekistede yakıtdada fark mutlaka bulacagımızı anlattı. Fakat bızım eskisehir kütahya bilecik afyon bölgesinde case sayıli bile diyebilirim. Bu bizi korkutuyo ıste. Td ıse herkeste var bıle demek dogrudur. Halıyle satıs bu bolgede sıkıntı.

hüseyinaslan link=topic=72475.msg842120#msg842120 date=1391721883' Alıntı:
Teşekkur ederim yorumun icın. Dediklerine birebir katılıyorum başka bir köydeki abımızde aynılarını söyledi. Kendısı case jx 90 kullanıcısı Memnun kalacagımizı çekistede yakıtdada fark mutlaka bulacagımızı anlattı. Fakat bızım eskisehir kütahya bilecik afyon bölgesinde case sayıli bile diyebilirim. Bu bizi korkutuyo ıste. Td ıse herkeste var bıle demek dogrudur. Halıyle satıs bu bolgede sıkıntı.
Arkadasım case al sen yaa bırak td yı

Farklılıklar varmış. Ben pek bir sey göremedim aslinda. Bugun detayli inceledim cam tavan ve arka silecek gördüm case de :)

arkadaşlar caselerde iveco motor var diye biliyorum ben doğru mu yoksa beni yanlış mı bilgilendirmişler

hüseyinaslan link=topic=72475.msg840408#msg840408 date=1391518521' Alıntı:
Arkadaşlar bundan birkac hafta önce Td100d aldım ve forumda dile getirdım. Fakat tarlada çalışırken disli sesiyle beraber gövdeden yag kaçırmaya başladı. Teknık servis gelip traktörü götürdü. Ardından fabrıka traktörü değiştirecegini dilersekte bayi ile anlasip jx100 alabilecegimızi söylediler. Td serısı su anda beni korkutmaya başladı. Bu yüzden jx100 mü almam mantıklı olur yoksa td100le devam mı etmeliyim. Siz degerlı arkadasların hemen yorumlarınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
ARKADAŞLAR BİLDİGİNİZ GİBİ SORUNLARLA BOGUŞUYORDUM ve SONUNDA PAZAR PAYI YÜKSEK OLDUGU İÇİN TD.yi TERCİH ETTİM BUGÜN YENİDEN TRAKTÖRÜMLE KAVUŞTUM. DEGERLI BİLGİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER