Saol teşekkur ederimHayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın
Saol teşekkur ederimHayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın
Saolun hocam teşekkur ederimHayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Fiyat gayet uygun, güle güle kullanın.
Teşekkürler daha iyileri sizin olsunHayırlı olsun gule gule kullanin
Saolasin bizde tercihimizi 3. Kez maviden yana yaptikFiyat normal 2 ay önce Afyon Demirel'ler new Holland bayii 110 lira demişti ama ben 112 ye case jx90 makspro aldım... alırsan şimdiden hayırlı olsun
Hayirli olsun hangi bayi yer neresi arkadas nisanda td75d en full takassiz 116 ya aldi siz cok iyi takama almissiniz birde takasli
Bu heryerde var bazı kişilere daha indirimli verirken çoğu kişiye vermiyorlar bayiyi iyi taniyorsan indirimli alırsıngördün mü dostum fiyatları yılmazlar nasıl çakıyor millete bana 125 e bıraktılardı.116 ya satan adamda kar ediyor 125 e satanda bu yüzden ben yılmazlardan pim bile almam.Kime ne denk gelirse çakıyolar böyle esnaflık olmaz.
Saol teşekkur ederim abiHayırlı uğurlu olsun
Saol teşekkür ederimHayırlı olsun güle güle kullanın. 1-2 ay önce 2017 model 4x4 kabinli sıfır TD90D Bluemaster'ı 100bine bırakacaktı bayi fakat dayım vazgeçti. Fiyatlar çok artmış...
75 hp motora bu kadar para verilir mi abi yav hiç almam daha iyi para kolay kazanılmıyorHayırlı olsun.1 hafta önce td75 130000 e alındı gerisini siz düşünün
Fabrika için Td75 ile td90 ın üretim maliyeti aynı.75 hp motora bu kadar para verilir mi abi yav hiç almam daha iyi para kolay kazanılmıyor
Fabrika için Td75 ile td90 ın üretim maliyeti aynı.
Mesele ciftcinin yaptigi işine ve ölçeğe göre yakit açısindan doğru seçim yapması.
Arkadaş genele göre iyi fiyata almış, hayırlı olsun .
Fiyatlarla ilgili kisisel görüşüm110 bin TL gibi rakamlar çok fazla, 60-70 bin olsa yeridir.
Hayırlı olsun.1 hafta önce td75 130000 e alındı gerisini siz düşünün
75 hp motora bu kadar para verilir mi abi yav hiç almam daha iyi para kolay kazanılmıyor
Eskişehir fiyatları çok uçuk, nedendir anlamıyorum, en çok traktör bizim bölgemizde satılıyor , acaba ondan mı.Geçen yılın rakamları 90-110 bandında gezdi.Takaslı fiyatlardır.