TD 110 D yeni model ilçemize satışa geldi.

Ynt: TD 110 D yeni model ilçemize satışa geldi.

bizimkiler bize yeter mustafa hepsindende çokmu çok memnunuz.ama sana yakışır zeten kubotaların kolları kanatları kırılıyormuş..

şaban.muhtar link=topic=56263.msg605184#msg605184 date=1339275742' Alıntı:
bizimkiler bize yeter mustafa hepsindende çokmu çok memnunuz.ama sana yakışır zeten kubotaların kolları kanatları kırılıyormuş..
haklısın kubotanın kolları çok dandik .... haftada bir erkuntlar gibi kamyon üstünde çankırıya gidiyolar yaptırıyoruz... ya deposu delik çıkıyor ya koltuğu kırık yada önğnden tak tak siye ses geliyor birde tümmosan gibi alttan mili büküyo ayrıca atkaracalardan çamayada iki bidon yakıyo erkunt gibi birde senin 70 lik gibi her yeri yağ içinde

güzel makina.eline sağlık muhtarım.. bu arada, bukadar köklü bir firma erkuntla kıyaslanıyor ise tekrar hel olsun derim erkunt traktöre.ölçü birimi sanki mübarek her marka kendini tartıyo erkuntla..

aksazli link=topic=56263.msg605209#msg605209 date=1339276604' Alıntı:
güzel makina.eline sağlık muhtarım.. bu arada, bukadar köklü bir firma erkuntla kıyaslanıyor ise tekrar hel olsun derim erkunt traktöre.ölçü birimi sanki mübarek her marka kendini tartıyo erkuntla..
kıyaslama yok inşallah yaparız ve daha iyi olduğu günleri görürüz ama

sanada hiçbir şey denmiyorya,, bizim motorlar çok çalışıyor mustafa ondan olsa gerek seninki emekliler gibi yatıyor. neresine ne olacak bizim elimizde olsa ne kadar dayanır acaba.. bu arada yarın 6445 in bakımı var.yağları şanzumanın yağı hava filtreleri kayışları 3350 tl para gidiyor.bunuda sana söleyeyimde onuda buralra yazarsın.bilgin olsun mustafa bey..aslan kobotacım benim .helal sana.erkutlara gelince piyasada her yer erkut oldu mustafa boşuna canını sıkma erkutun önüne kimse geçemez adamlar satıyor ikinci elide çok iyi satılıyor sizinkilerin sonu daha belirsiz hadi bakalım hayırlısı..

şaban.muhtar link=topic=56263.msg605215#msg605215 date=1339276975' Alıntı:
sanada hiçbir şey denmiyorya,, bizim motorlar çok çalışıyor mustafa ondan olsa gerek seninki emekliler gibi yatıyor. neresine ne olacak bizim elimizde olsa ne kadar dayanır acaba.. bu arada yarın 6445 in bakımı var.yağları şanzumanın yağı hava filtreleri kayışları 3350 tl para gidiyor.bunuda sana söleyeyimde onuda buralra yazarsın.bilgin olsun mustafa bey..aslan kobotacım benim .helal sana.erkutlara gelince piyasada her yer erkut oldu mustafa boşuna canını sıkma erkutun önüne kimse geçemez adamlar satıyor ikinci elide çok iyi satılıyor sizinkilerin sonu daha belirsiz hadi bakalım hayırlısı..
kafanı yorma muhtar sizin mf 6445 e nasıl bir şey olmuyosa bizimkinede olmaz onu nasıl sen kullanıyosan bizde kubotayı öyle kulanıyoruz canın sağolsun vakti gelmişti bakımdan zarar gelmez servis Sungurludan geliyodur muhtemelen 180 km den değilmi?
seninkiler çalıştı İlyas amcanın o garibanın traktördemi çalıştı 30 saatte servis kucağına düştü 5 senede anahtar değmemiş motoruna kıydılar garibanın

ilyas amcam kendi kendini yaktı birde ömerin hatası 266 golt verilipde erkut alınırmı çift çeker olsa neyse him olmazsa bnmkinden olsaydı bana sorsaydı bn aldırmazdım mustafa neyse kendi düşen ağlamaz..

mustafagursacli link=topic=56263.msg605211#msg605211 date=1339276716' Alıntı:
kıyaslama yok inşallah yaparız ve daha iyi olduğu günleri görürüz ama
inşallah. kıyaslama yok da ama ' sı var. bikerede yiğidi öldürürken hakkını yemeyin.

aksazli link=topic=56263.msg605222#msg605222 date=1339277814' Alıntı:
inşallah. kıyaslama yok da ama ' sı var. bikerede yiğidi öldürürken hakkını yemeyin.
yemem muhtarın aldığı fiyattan 80.4 e yi bende alırım ama 90 bine aynı bg gücündeki traktörlerde çeşit çok fazla ama ya gelince şunu sende çok iyi biliyosun ki Erkunt çok iyi ancak zamanada ihtiyacı var

şaban.muhtar link=topic=56263.msg605220#msg605220 date=1339277659' Alıntı:
ilyas amcam kendi kendini yaktı birde ömerin hatası 266 golt verilipde erkut alınırmı çift çeker olsa neyse him olmazsa bnmkinden olsaydı bana sorsaydı bn aldırmazdım mustafa neyse kendi düşen ağlamaz..
iyi iyi diye aldınız oda iyi sandı aldı 5 sene anahtar vurma sen 30 saatte kamyon sırtında servise gitisin senin sattığın nimetin direksiyonu gaza basmayınca dönmüyodu öyle değilmi

benim en iyi bildiğim benim makinemden memnun olduğum.sitede erkuntu benim kullandığım şartlarda kullanan pek kimse yok . servis bile şaşırıyor. nasıl dayanıyo diye.kırk bin kere maşallah.

aksazli link=topic=56263.msg605227#msg605227 date=1339278283' Alıntı:
benim en iyi bildiğim benim makinemden memnun olduğum.sitede erkuntu benim kullandığım şartlarda kullanan pek kimse yok . servis bile şaşırıyor. nasıl dayanıyo diye.kırk bin kere maşallah.
ve en güzeli menuniyet güle güle kullan

bu günlerde millet bi erkut sevdası sarmış herkesi adamlar motoru ağır yapıyorlar çekişmede çekiyor sadece daha dünki marka erkunt yıllardır satılan bi mf kadar nerde kaliteli olacak nh desen yine erkunttan iyi bi motor jd yine güzel motor adam gibi bi marka değil erkunt adamlari kandırmışlar koyun birinde 5 çiftci almış hepside pişman adamlar motorun kötülüğünü kanıtlamak için test yapmışlar haberlere çıktı motorum eskisindende kötü diye siz daha övün

-valtraa75- link=topic=56263.msg605368#msg605368 date=1339335713' Alıntı:
bu günlerde millet bi erkut sevdası sarmış herkesi adamlar motoru ağır yapıyorlar çekişmede çekiyor sadece daha dünki marka erkunt yıllardır satılan bi mf kadar nerde kaliteli olacak nh desen yine erkunttan iyi bi motor jd yine güzel motor adam gibi bi marka değil erkunt adamlari kandırmışlar koyun birinde 5 çiftci almış hepside pişman adamlar motorun kötülüğünü kanıtlamak için test yapmışlar haberlere çıktı motorum eskisindende kötü diye siz daha övün
la git. biz bilmiyoz sanki. buraya her yeni gelen bizi cahil sanıyo. http://www.trakkulup.net/videolar-(alintilar)-145/erkuntunda-sikayetci-adam-(bence-bu-isin-icinde-bi-is-var)/

bu benim yeni açtığım üyelik yeni gelmeyle alakası bile yok bu her konuda traktöru hiç kullanmadan konuşanlar dolu bilginiz yok bari girip biraz internette videolara bakın

-valtraa75- link=topic=56263.msg605519#msg605519 date=1339356211' Alıntı:
bu benim yeni açtığım üyelik yeni gelmeyle alakası bile yok bu her konuda traktöru hiç kullanmadan konuşanlar dolu bilginiz yok bari girip biraz internette videolara bakın
tabi kesin öyledir. ben 2 tane erkunt kullandım. ve hala erkunt kullanıyorum. daha öğrenemedim. bana biraz öğret internetten öğrendiklerini.

-valtraa75- link=topic=56263.msg605519#msg605519 date=1339356211' Alıntı:
saçma saçma konuştuğun yetmiyormuş gibi bir de çift üyelik yapmışsın anlaşılan.sadece internet başında oturarak yorum atmayla hiçbir şey olmaz o video tam manasıyla şerefsizce yapılan bir hareketti zten onu yayınlayan kanal belli ki bir traktör bayisinin yakını tanıdığı vs. yoksa erkunt her geçen yıl pazarda payını artıramazdı

diğer üyeliklerim kapandı . Belliki snde erkunt kullanıyorsun o yüzden bu kadar sert tepki veriyorsun adam canlı canlı anlatıyor ıste erkunt kralda olsa umrumda değil kötüde olsa umrumda değil ama snin bi erkut u mf ile nh ile karşılaştırman tamamen saçmalık bunu bil ben ne mf nde nh kullanıyorum benim valtram var 5 yıldır valtra kullanıyorum ve memnunum erkuntun çok sattıği bizim için iyi yerli mali bi traktör ama bu kadar körü körüne bağlanma

-valtraa75- link=topic=56263.msg605535#msg605535 date=1339357218' Alıntı:
diğer üyeliklerim kapandı . Belliki snde erkunt kullanıyorsun o yüzden bu kadar sert tepki veriyorsun adam canlı canlı anlatıyor ıste erkunt kralda olsa umrumda değil kötüde olsa umrumda değil ama snin bi erkut u mf ile nh ile karşılaştırman tamamen saçmalık bunu bil ben ne mf nde nh kullanıyorum benim valtram var 5 yıldır valtra kullanıyorum ve memnunum erkuntun çok sattıği bizim için iyi yerli mali bi traktör ama bu kadar körü körüne bağlanma
hadi git işine lüzumsuz diğer üyeliklerin boşuna kapanmamış demek ki