Bugün can sıkıntısına çiftliği biraz fotoladım bugünlerde olan güncel durumlardan bazılarıdır. hayvanlar bugün 26 günlük. fotoğraf kalitesi pek iyi değil turkcell t10 la ancak bukadar oluyor kusura bakmayın iyi seyirler.
ölü bir piliç
çiğnenmemek için yemlik altına saklanan sakat bir piliç
bunlarda bugünki hasılat yani ölüler
silodan akan yem. kırmızı sivic sayesinde boruya kadar gelince otomatikman duruyor.
havalandırma fanı
buda çalışırken
elimizdeki son 5 çuval kömürüde boşalttık. piyasada kömür yok. bakalım hayırlısı olsun. inşallah havalar açar.
bunlarda açlıktan kapıya gelen köyün köpekleri
adı paşa tüy yumağı
yeni aldığımız gübre serpme makinesi. hatalı olanı geri alıp bunu yeni getirdiler.
çalışmayan işboranın hazin sonu
bunlarda pazartesi günü komşumuza yem gelirken kamyon çıkamamış zincirleri koparmış karacabeyden bi abimiz t6060 ile gelip biraz çekmiş ama rampa biraz dik olunca biyerde kalmış 18 ton yem var gittim bizim motoruda bağladık dans ede ede getirdik kamyonu video çekemedim. babam deseydin ben çekerdim dedi ama iş işten geçtiydi :'( halbuki on numara bi çekişti
yolu açmaya gelen greydar
buda iş bitiminde bizim td80d
şimdilik bukadar şu iki hafta içinde daha baya aksiyon çıkacağı kesin. fırsat bulur bulmaz çekip yüklerim. saygılar.
ölü bir piliç
çiğnenmemek için yemlik altına saklanan sakat bir piliç
bunlarda bugünki hasılat yani ölüler
silodan akan yem. kırmızı sivic sayesinde boruya kadar gelince otomatikman duruyor.
havalandırma fanı
buda çalışırken
elimizdeki son 5 çuval kömürüde boşalttık. piyasada kömür yok. bakalım hayırlısı olsun. inşallah havalar açar.
bunlarda açlıktan kapıya gelen köyün köpekleri
adı paşa tüy yumağı
yeni aldığımız gübre serpme makinesi. hatalı olanı geri alıp bunu yeni getirdiler.
çalışmayan işboranın hazin sonu
bunlarda pazartesi günü komşumuza yem gelirken kamyon çıkamamış zincirleri koparmış karacabeyden bi abimiz t6060 ile gelip biraz çekmiş ama rampa biraz dik olunca biyerde kalmış 18 ton yem var gittim bizim motoruda bağladık dans ede ede getirdik kamyonu video çekemedim. babam deseydin ben çekerdim dedi ama iş işten geçtiydi :'( halbuki on numara bi çekişti
yolu açmaya gelen greydar
buda iş bitiminde bizim td80d
şimdilik bukadar şu iki hafta içinde daha baya aksiyon çıkacağı kesin. fırsat bulur bulmaz çekip yüklerim. saygılar.