Tarladaki sularınız nasil

Tarladaki sularınız nasil

• Kullanılan toplam oy
    21

ben sularım bu kadar ama eveli sene bunun iki kati idi
[izlesene=432,344]484411[/izlesene]

Ynt: Tarladaki sularınız nasil

BİZİM EN YAKIN SU 60 m de ,bizim kuyular sıkıntılı sular çekiliyor ,dalgıçlar sürekli arıza veriyor,boru salıyoruz tabana.kuyunun biri 150 m kadar buldu...

walla bizimkinin kac metre oldugunu bilmiyorum ama bizim su 41 tane fiske cevriyor ama bizim su dusmeye baslamis

allah kolaylık versin benim bu suya 80 sifon atiyom (40 atım)

bizim buralarda su bol sakarya nehri bizim köyün 150m yanında sulama problem değil ama sular aşırı azalmış bizden 4 köy ötede su yok bu arada benim köy eskişehir/günyüzü/kayakent/elagöz yaylası ankara7polatlıya 70,konya/çeltiğe 50 km bu arada damla sulama hakkında geniş bilgiye ihtiyacım var nasıl oluyo her tarlaya uyarmı vs.?

bizde su var zaten bizim orası kavak falan su bol su motoruyla cekioz börülce ektik onları öyle suluyoz bilecikliler bilir veziran orada yol ayrılıyo vezirhan derelerinde tarla karasu yanımızdan gecior