dustero link=topic=70643.msg810209#msg810209 date=1387035350' Alıntı:
Adamım profilinden geçmiş yorumlarına baktımda senin daha bu konu hakkında ilk yorum yaptığında espiri anlayışından tespit ettiğim seviyen hakkında nekadar yanılmadığımı farkettim şimdi. Sazan gibi atlamışsın geçmiştede her konuya. bence einstein görmek istiyosan aynaya bakmanı tavsiye ederim çünkü senden başka kendini önlüklü bilim adamı sanan yok burda. Diğer arkadaşında fikrim ciddi bir hipotezde olsa doğru bulup bulmaması seni ilgilendirmez benim fikrim karşısında sen ancak kendi düşünceni belirtebilirsin olumlu veya olumsuz. Ha burdanda zaten nekadar mesnetsiz yorum yaptığında çok açık belli oluyor. ' ' 5 kg taşı suya batıramayan ' ' ile başlayan cümlen zaten seni baştada söylediğim gibi pek kaale alınmaması gereken biri olduğunu özetlyor. Şu yoğunluk formulünü kurda bizde birşeyler öğrenelim senden... İdrak edemediğin noktanın aramızda ince bir sataşmadan ibaret olduğunun hala farkında değilsin. Ortada ne bir kanıt var ne bir delil o su hakkında yazılanlar hakkında kişisel düşünce belirtildi sadece(hala idrak edemediysen) kişisel görüşleride bilimsel bir ortamada sen taşığına göre demekki eski tartışmalarından kalma çok derin bir yaran var gocunuyosun. Ha bu arada senin göletten başka büyük bir su kütlesi gördüğünden yada dalış yaptığındanda şüpheliyim bence su hakkında okulda öğrendiğin yoğunluk kelimesinden başka birşey bilmiyorsun benim kişisel görüşüm... anlaşılıyorki sen bu forumdan artık sıkılmışsın elini yavaşça klayveden çek, sende uçup gitmek isteyenlerdensin...