Günlük 100 dönüm yer suluyorKaç dekar için bu ücret
8 kilometreye mesafeye kadar basıyor
Günlük 100 dönüm yer suluyorKaç dekar için bu ücret
Normal özel abonesin 1 yıl okunmamış 18545 kwh enerji tüketmişsin muhtemelen serbest tüketici indiriminden faydalanıyorsun yoksa bir tık daha fazla gelirdi birde 50 kw trafonun kayıp bedeli var sezon sonunda kapatma veriyomusn umarım yanlış anlamadım trafolu müşterisin değilmi (trafo kaybı trafo gücünün %3.5 i kadar boşta harcadığı kayıplardır)bu fatura dogrumu 50 kv lik trafom var harcadigim elektirikte bu fiyat noralmi acaba bana lutfen yardimci olun Ekli dosyayı görüntüle 31194
Trafolu müşteri değil AG abonesin tedaşın trafosunu kullanıyosunbu fatura dogrumu 50 kv lik trafom var harcadigim elektirikte bu fiyat noralmi acaba bana lutfen yardimci olun Ekli dosyayı görüntüle 31194
Yaklaşık 350 370 saat gibi çalıştırmış olmalısınbu fatura dogrumu 50 kv lik trafom var harcadigim elektirikte bu fiyat noralmi acaba bana lutfen yardimci olun Ekli dosyayı görüntüle 31194
Trafolu müşteri değil AG abonesin tedaşın trafosunu kullanıyosun
Trafolu kullansanda kullanmasanda fatura ödersin en büyük farkıtarfolu müşteriyle tedaşın ag tarfosunu kullanan arasındaki fark nedir
bu carpan degeri nedirYaklaşık 350 370 saat gibi çalıştırmış olmalısın
ag abon e si nedirTrafolu müşteri değil AG abonesin tedaşın trafosunu kullanıyosun
Sayacın 1 kwh harçadığı zaman 20 kwh kullanmışsın demektir büyük güçler akım trafosu ile küçültülerek sayaca verilir sayaç dayanımı açısından. 100/5 akım trafosu kullanıyorsunuz 20de bir oranında yazar sayaç 10 endeks attığı zaman 200 kwh kullanmışsınız demektir umarım açıklayıcı olmuşturbu carpan degeri nedir
cok tesekkur ederim ben de sayaca bakiyorum yazan degeri fiyatta carpiyorum cok fark cikiyor bu fatura degeri dogru diyorsunuz oyle miSayacın 1 kwh harçadığı zaman 20 kwh kullanmışsın demektir büyük güçler akım trafosu ile küçültülerek sayaca verilir sayaç dayanımı açısından. 100/5 akım trafosu kullanıyorsunuz 20de bir oranında yazar sayaç 10 endeks attığı zaman 200 kwh kullanmışsınız demektir umarım açıklayıcı olmuştur
Alçak gerilim abonesi özel trafo değil tedaşın trafosundan çıkış alıp kullanıyorsunuz faturanın üzerinde yazar tek zamanlı tarımsal AG abonesi die tarifeli ise (gece indirimli) üç zamanlı tarımsal AG abonesiag abon e si nedir
Trafolu müşteri değil AG abonesin tedaşın trafosunu kullanıyosun
Kilovatta fark yok trafonun kaıp ve okuma bedeli fazlaburada trafolu müşteri degilsin demişsin ag abonesisin demişsin trafolu müşteriyle ag abonesi aynı abonelikmi aynı parayımı ödüyor yada farkı varmı,???
Faturada ceza yokcok tesekkur ederim ben de sayaca bakiyorum yazan degeri fiyatta carpiyorum cok fark cikiyor bu fatura degeri dogru diyorsunuz oyle mi
birde kacakga giriyormus kapasif akim o nasil oluyor
Ama iyi takip etmek gerekli kondansatör vardır panonda sezon başlarında bi kpntrol ettircok tesekkur ederim ben de sayaca bakiyorum yazan degeri fiyatta carpiyorum cok fark cikiyor bu fatura degeri dogru diyorsunuz oyle mi
birde kacakga giriyormus kapasif akim o nasil oluyor