Herkeste huy farklı demekki abi bazıları para biriktirir bizim ailenin de azıcık bir parası olsun onu harcamadan bişey almadan duramaz hiç birşey olmasa gıdıp bir remork alır satarGayrimenkul satıp faizini harcayan anaparayı harcamış olur .
Herkeste huy farklı demekki abi bazıları para biriktirir bizim ailenin de azıcık bir parası olsun onu harcamadan bişey almadan duramaz hiç birşey olmasa gıdıp bir remork alır satarGayrimenkul satıp faizini harcayan anaparayı harcamış olur .
Yeni yıla TürkTraktör Finans ayrıcalıkları ile başlayın! 60.000 TL'ye kadar, 2 yıl vade ve %0 faiz, 60.001 TL – 80.000 TL arası, 2 yıl vade ve %0,66 faiz, 80.001 TL – 175.000 TL arası, 5 yıl vade ve %1,15 faiz oranı ile tüm kredi işlemlerinizi bankaya uğramadan hızlı bir şeklide gerçekleştirin. TürkTraktör Finans fırsatlarından yararlanmak için en yakın New Holland bayisini ziyaret edin. Detaylar için www.turktraktorfinans.com.trdün new holland balıkesir bayini aradım%50 faiz indirimi var dedi mesela dedim
50 bin kredi çekersen 54 bin ödüyosun dedi bana cazip gelmişti ama yıllık değildir herhalde
verdiği traktör fiyatı şişik gelince pek umursamadım açıkçası başka marka bakarım diye