evet ben öyle anladım,gübre römorkunda kendi arazisi dediği kira sözleşmesi çks kabul etmiyor sanırım . tapu mu basvuran üstüne olacak?
bende 100 dönüm arazi var ama hepsi kiralık ben alamıyorum
evet ben öyle anladım,gübre römorkunda kendi arazisi dediği kira sözleşmesi çks kabul etmiyor sanırım . tapu mu basvuran üstüne olacak?
17 aralik diye biliyorumCemal günü ne zamanmış bende başvuruyum dedim öylece kaldı aman biter felan çks 75 dekar tek tapu herşey yeter demi
27.800m² var üzerime ekim makinası ihtiyacim vardi ama olmadıevet ben öyle anladım,
bende 100 dönüm arazi var ama hepsi kiralık ben alamıyorum
Siz siteme başvuru yapabildinizmi ben uğraşıyorum olmuyor bütün bilgileri dolduryom yine olmuyorŞuanda bulunduğum il tarımı arıyorum, online yapacaksınız diyor oradaki yönergeleri takip edin kayıt olun diyor. Bu kadar iyi bir açıklama olamazdı. https://edys.tarim.gov.tr/tarim/onlinebasvuru.aspx
Ekonomik altyapı yatırımı konularındaBahse konu proje desteği
Bu olsa gerek, makine ekipman alımı için bende araştırıyorum. Yanlış bilgilendirme olmasın diye, mesajı düzelttim
Çift Dingil Ve Tek Dingile Var Tandeme Yok MalesefArkadaşlar tandem remorka destek varmı bilgisi olan varmı 1 bayi ile konuştum normal cift dingil 4 teker remorka var dedi varmı araştırma yapan
Başka bi tınaz remorku satan bayi ile konuştum 10 tona kadar her ceşit remork alabilirsin diyorÇift Dingil Ve Tek Dingile Var Tandeme Yok Malesef
Verilecek Destek Listesindede Neleri Karşıladıkları Yazıyor tek dingil 6 tona kadar çift dingil 10 tona kadarBaşka bi tınaz remorku satan bayi ile konuştum 10 tona kadar her ceşit remork alabilirsin diyor
yanlış anlaşılma olmasın, sizin bahsettiğiniz referans listesindeki örneklerVerilecek Destek Listesindede Neleri Karşıladıkları Yazıyor tek dingil 6 tona kadar çift dingil 10 tona kadar
9. sayfada yazan tutar ve desteklenen römorklar varyanlış anlaşılma olmasın, sizin bahsettiğiniz referans listesindeki örnekler
Römork için
62. Tarım Römorku (3-10 Tona Kadar Taşima Kapasiteli, Yandan Devirmeli) diye yazıyor.
Ayrıntılı bilgi için
Ek-1a
A İŞ PLANI KAPSAMINDA TALEP EDİLEBİLECEK MAKİNE EKİPMAN LİSTESİ
Bu tutarlar "Desteklemeye esas ortalama referans fiyat"9. sayfada yazan tutar ve desteklenen römorklar var
TARIM RÖMORKLARI Tek dingilli yana devirmeli 1 ton kapasiteli ₺13.250 1,5 ton kapasiteli ₺16.800 2,5 ton kapasiteli ₺17.450 3 ton kapasiteli ₺18.565 3,5 ton kapasiteli ₺19.250 4 ton kapasiteli ₺20.000 5 ton kapasiteli ₺21.000 6 ton kapasiteli ₺25.000 Çift dingilli, yana devirmeli 3 ton kapasiteli ₺40.000 3,5 ton kapasiteli ₺40.555 4 ton kapasiteli ₺41.600 5 ton kapasiteli ₺42.000 6 ton kapasiteli ₺60.000 8 ton kapasiteli ₺67.500 10 ton kapasiteli ₺69.500
Evet + harç parası yatırman gerekiyor birdehttps://edys.tarim.gov.tr/tarim/onlinebasvuru.aspx den kayıt olduk, belgeleri yavaş yavaş yüklüyecez de, ekipman fiyatları başını alıp gitmesin
Ayrıca Dosya İşlemleri >>> başvuru belgeleri sekmesinde 8 nolu maddede belirtilen Tapu Takyidat belgesini, e devletten alınamıyor değil mi ? İlla tapuya mı gitmek lazım ?
Palazoğlu 6 ton tek dingil 2 ilave 36 binbu arada meraktan soruyorum, teklif / proforma fatura alan oldu mu hiç ? Ekipman da kdv %8 miydi ? Örnek varsa paylaşabilir mi?
sonradan yapsan o kadar fark etmezPalazoğlu 6 ton tek dingil 2 ilave 36 bin
Palazoğlu 6 ton cift dingil 2 ilaveli 65 bin tl
Palazoğlu 6 ton tanden 2 ilave 70 bin
Her kat ilave 7 bin tl fark ediyor