TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI %50 HİBELİ PROJELERİ

Bu işlerin bürokrasisi ile uğraşacağıma
Borçla alırım harçla alırım yada hiç almam daha iyi hemde KDV siz fiyatının yüzde 50 si
Yine birilerinin cebi dolsun diye yapılan bisey
Haklisıniz bu islerle ugrasmak sabir işi birde cikmayinca okadar emekte basa gidiyor

Şu durumda çoğu çiftçi bu desteklerden faydalanamaz,
benim gibi kiralık arazilerde üretim yapan çok fazl çiftçi var,

Resimde hangi ürünü almak istiyorsanız okadar arazi olması lazım üzerine

Resimler ve ekler

• FB_IMG_1636048509086.jpg
    FB_IMG_1636048509086.jpg
    31.9 KB · Görüntüleme: 248
Cemal bende hiç arazi yok:)hepsi kiralık
seneye desteklerden faydalanmak için arazi alayım diyeceğim ama dönümü 10 binden başlıyor,
röportaj adamın araba alamaması gibi bende hibe alamayacağım sanırım :)
Boşver abla alsanda astarı yüzünü geciyor şuanki destek masraflar harıc %25e tekqbul ediyor birde aldin ürün sana cıksa bile para hesaba gecince kadar ürüne en az %10 zam gelir yani hibeli almak bişye yaramaz birde bu yıl danışman mecbur tutmuşlar oda en ucuz üründe 1000 tl den başlıyor

Boşver abla alsanda astarı yüzünü geciyor şuanki destek masraflar harıc %25e tekqbul ediyor birde aldin ürün sana cıksa bile para hesaba gecince kadar ürüne en az %10 zam gelir yani hibeli almak bişye yaramaz birde bu yıl danışman mecbur tutmuşlar oda en ucuz üründe 1000 tl den başlıyor
doğru diyosun,
kazandığımızdan alabiliyorsak alıcaz alamıyorsak ikinci el alıp bakım masrafı ile üretime devam artık ne yapalım :)

Resimler ve ekler

• deneme 1.jpg
    deneme 1.jpg
    130.5 KB · Görüntüleme: 146
  • deneme 2.jpg
    deneme 2.jpg
    112.9 KB · Görüntüleme: 138
Aktivasyon kotunu aktif edib diyor mail den geldi giriyom tekrar aktif edin diyor kayıt oldum ama sisteme giremiyorum
Ben ilçe müdürlüğüne gittim ve sordum, ikamet yeri önemli dediler, köyde ikamet etmesi gerekiyor dediler ve nüfusun az olduğu yerler öncelikli dediler.. Sistemi henüz çözememişler, pazartesi salı bir eğitim videosu ya da bir açıklayıcı yazı bekliyorlar. Daha fazla bilgisi olan paylaşırsa hep beraber öğreniriz. Bu arada yazılanlar arasında göremedim ama traktör ruhsatı zorunlu.

Ben ilçe müdürlüğüne gittim ve sordum, ikamet yeri önemli dediler, köyde ikamet etmesi gerekiyor dediler ve nüfusun az olduğu yerler öncelikli dediler.. Sistemi henüz çözememişler, pazartesi salı bir eğitim videosu ya da bir açıklayıcı yazı bekliyorlar. Daha fazla bilgisi olan paylaşırsa hep beraber öğreniriz. Bu arada yazılanlar arasında göremedim ama traktör ruhsatı zorunlu.
birtane dosya var ama pdf yükleyemiyorum tüm açıklamalar hangi ekipmana ne şart var hepsi yazıyor,
pdf yüklemek için yardımcı olabilecek birisi varsa yükleyelim :(

• Beğen
Tepkiler: Mustafaşahin