tarım kredi koop. 7 yıl faizsiz hayvan kredisi talebi topluyor son gün 17 ocak

madem bakanlık bu işle ilgili.
o zaman üyelere değilde neden her isteyen gerçek çiftçiye verilmiyor.
ben üyeyim,köy komşum değil.
hem kimsenin haberi bile olmamış görünüşe göre

genel müdürlüğü aradım net bilgi aldım arkadaşlar. kesinlikle başvurun diyor. bakanlığın çok önem verdiği bir projeymiş amaç tarım kredinin hem tareks hemde tarımkrediyem olarak tedarikçi olması aradan aracıyı kaldırması. nisan gibi yürürlüğe girecek ve 0 faiz olacak dedi. 100binlede sınırlı tutuyorlarmışki büyük işletmeler tirilyonluk başvurular yapmasın diye. ama sadece üyeler başvurabiliyor. sorumsuz ve ilgisiz müdürlere itimat etmeyin başvurunuzu zorlada olsa yaptırın. 2 yıl ödeme yok zaten buzasını alsan ana parayı ödüyor. bu fırsatlar her zaman gelmez işini düzgün yapanlara.

Abi sadece inek için mi bu ?

madem bakanlık bu işle ilgili.
o zaman üyelere değilde neden her isteyen gerçek çiftçiye verilmiyor.
ben üyeyim,köy komşum değil.
hem kimsenin haberi bile olmamış görünüşe göre
Şimdi tarım kredide calısan arkadasımı aradım . müdür tarım ilçe müdürünün yanına gitmiş görüşmeye detayları öğrenmek için liste varmış o listede adın varsa eger basvurabiliyosun dedi. Bulundugum ilçede de 3 veya 4 kişi kullanabiliyomus krediyi yani fazla ümitlenmeyelim bence yarın gidip detayları öğrencem.

bende bugün gittim tarım krediye hem yem aldım girişe asmışlar gebe düve 14500 boş düve 7500 iki yıl ödeme yok koparatife üye olmayanlarda başvurabiliyordu.ben üye degilim bu fiyat çok yüksek geldi başvuru yapmadım

Şimdi tarım kredide calısan arkadasımı aradım . müdür tarım ilçe müdürünün yanına gitmiş görüşmeye detayları öğrenmek için liste varmış o listede adın varsa eger basvurabiliyosun dedi. Bulundugum ilçede de 3 veya 4 kişi kullanabiliyomus krediyi yani fazla ümitlenmeyelim bence yarın gidip detayları öğrencem.

sizin tarım kredi müdürü üfürmüş cihan genel müdürlükle görüştüm yukardaki yazıda şartları tutturan herkes başvurabilir. şartlar açık net. bizim müdürde ilk önce inkar etti sonra var öyle bir şeyler dedi en son bu yazıyı çıkardı. bu müdürler tehlikeli anlayacan. ilçe tarımın ise konuyla hiçbir ilgisi olmadığı gibi bilgiside bulunmamakta.

sizin tarım kredi müdürü üfürmüş cihan genel müdürlükle görüştüm yukardaki yazıda şartları tutturan herkes başvurabilir. şartlar açık net. bizim müdürde ilk önce inkar etti sonra var öyle bir şeyler dedi en son bu yazıyı çıkardı. bu müdürler tehlikeli anlayacan. ilçe tarımın ise konuyla hiçbir ilgisi olmadığı gibi bilgiside bulunmamakta.
Banada sacma geldi kıvırmaya calısıyolar demekki yarın ne dicek bakalım

murat anlayamadım nasıl 14500 tl yani
ne nasıl oluyor bide hele .

normalde tarım kredi üyelerine kredi limtii dahilinde tareks üzerinden hayvan veriyor bu hayvanlar ithal veya kendi çiftliklerinde yetişmiş hayvanlar olabiliyor. şu anki fiyatı 14500 demekki. ancak bu sistemde 4 yıllık ödemeli ve faizli bir ödeme planı geliyor. yukarda bahsettiğimiz ise yeni bir proje gerçekleşirse şartları farklı olacak işin açığı 14500 faiş bir fiyat. bakalım başvurumuzu yaptık sonuçları bekleyip göreceğiz.

Burada bi yanlışlık var bu bir yeni proje bakanlık üzerinde çalışıyormuş ve önem veriyormuş öyle gebe düve şu fiyat boş düve şu fiyat diye bir çalışma yok tarım koop. Müdür personel onlar dahi bu projeyle ilgili fazla bilgisi yok yazı geldi ön talep alın diye hepsi bu dediler. O sizlerin dediği gebe düve boş düve muhabbeti önceden olan şeyler bugünki alınan ön taleple alakalı değil çünki şuan ki taslak 2 yıl ödeme yok 5 yıl ödemeli 100 binle sınırlı faizsiz ve sigortanın tamamı bakanlık tarafından karşılanacak.. Eğerki bu taslak düzenlenip yürürlüğe girerse önümüzdeki aylarda süresi ne kadar olur bilemem ana ön talep veren kişilere uygulanacak bi proje. Şuan fazla içeriğini bilen yok ileriki dönemde böyle bir proje yapılacağıda tam kesin değilmiş nasrettin hoca misali yazıldık ya tutarsa..
Bu arada tarım kredi koop. Bende üye değilim ama yazıldım, zaten öncedende üye olmayı düşünüyordum bu projede üye olmamı hızlandırır

Burada bi yanlışlık var bu bir yeni proje bakanlık üzerinde çalışıyormuş ve önem veriyormuş öyle gebe düve şu fiyat boş düve şu fiyat diye bir çalışma yok tarım koop. Müdür personel onlar dahi bu projeyle ilgili fazla bilgisi yok yazı geldi ön talep alın diye hepsi bu dediler. O sizlerin dediği gebe düve boş düve muhabbeti önceden olan şeyler bugünki alınan ön taleple alakalı değil çünki şuan ki taslak 2 yıl ödeme yok 5 yıl ödemeli 100 binle sınırlı faizsiz ve sigortanın tamamı bakanlık tarafından karşılanacak.. Eğerki bu taslak düzenlenip yürürlüğe girerse önümüzdeki aylarda süresi ne kadar olur bilemem ana ön talep veren kişilere uygulanacak bi proje. Şuan fazla içeriğini bilen yok ileriki dönemde böyle bir proje yapılacağıda tam kesin değilmiş nasrettin hoca misali yazıldık ya tutarsa..
Bu arada tarım kredi koop. Bende üye değilim ama yazıldım, zaten öncedende üye olmayı düşünüyordum bu projede üye olmamı hızlandırır
sabahtan foto sunu çekerim siteye atmaya çalışırım