TARIM BAKANLIĞINDA KİMİ GÖRMEK İSTERDİNİZ?

Kim gelirse gelsin değişen bişey olmaz.
Ancak ATATURK gibi birisi gelicek ki düzelsin.
köyde bize misafir olmuş zamanında.horasan azap köyü
dedem ondan önce gelen ayranı,yine ondan önce içmiş.
oradakiler dedemin paşa'dan önce ayranı içmesini
saygısızlık olarak görsede MUSTAFA KEMAL paşa ortamdaki gerginliğe hemen müdahale etmiş.
dedeme"efendi seni kim yetiştirdi okuttu"demiş.
dedem;köyün imamı efendim. demiş.
çağırın buraya gelsin; demiş.
hocayı çağırmışlar gelmiş.
paşa,hocaya; seni tebrik ediyorum ve sana bu insanları böyle yetiştirmen karşılığında,aylık maaş bağlıyorum;demiş.
çiftçi ve köylü tabir edilen dedemide yanına alarak.
erzurum merkeze gelmiş,
burada savaştan sonra kalan yıkıntı ve tadilatları yaptırması , kontrol edip işi emin ellerde bitirmesi için dedeme para ve altın bırakarak görevlendirmiş.
dedemde alnının akıyla bu işleri yaptırıp teslim etmiş.
yani m.kemal paşa o kadar adam varken köylüye güvenini herkese göstermiş.
şimdi bir tarım bakanlığı bile köyden birine,köylünün halinden anlayan birine verilmiyor.
yazıkkkk.

Son düzenleme:
MERAK ETMEYİN TAYYİP AMCAM GEREKİRSE DİĞER DAMADINI DA TARIM BAKANI YAPAR..SİZ HİÇ KAFANIZI YORMAYIN BÖYLE İŞLERE.....YAZIK YAZIK OLAN ÜLKEME İNSANLARA OLUYOR...SIRF DAMAT DİYE EMANET ETTİĞİN EKONOMİ ÇÖKMEK ÜZERE...BUNLARI SÖYLEYEN BEN DENİZ DİYORUM BENDE AK PARTIYE 15 YIL OY VERDİM...:)

Sencer Solakoğlu uçak ile inek getirdim muhabbeti aklıma geliyor bi adamı tarım Bakanı olarak görmek istiyoruz [emoji848]
Eşref şekerli ciftciye destek eğitim videosu hesabı video yayınlayıp ticari başarı yakaladı devamında o videoları silip danışmanlık ile ciftciyi farklı bir yoldan pazar haline getirdi.
Diğer arkadaşı hiç bilmiyom.
İsmi geçen vatandaşlar çiftçinin sırtından deriyi almaya hazır insanlar.
Bu benim görüşüm.

Sencer Solakoğlu uçak ile inek getirdim muhabbeti aklıma geliyor bi adamı tarım Bakanı olarak görmek istiyoruz [emoji848]
Eşref şekerli ciftciye destek eğitim videosu hesabı video yayınlayıp ticari başarı yakaladı devamında o videoları silip danışmanlık ile ciftciyi farklı bir yoldan pazar haline getirdi.
Diğer arkadaşı hiç bilmiyom.
İsmi geçen vatandaşlar çiftçinin sırtından deriyi almaya hazır insanlar.
Bu benim görüşüm.

Bence belli bi yol katedildikten sonra insanın kendini geliştirmesi bilgisini ticarete kullanması gayet doğal hakkı olan birşey içimizden kim kaç dakika araştırma yapıyor ama bu insanlar zamanını buna harcıyor para kazanmayı istemesi bence normal

Bence belli bi yol katedildikten sonra insanın kendini geliştirmesi bilgisini ticarete kullanması gayet doğal hakkı olan birşey içimizden kim kaç dakika araştırma yapıyor ama bu insanlar zamanını buna harcıyor para kazanmayı istemesi bence normal
Köylü üzerinden para kazanmaya çalışan insanları kritik görevlerden uzak tutmakta fayda var

MERAK ETMEYİN TAYYİP AMCAM GEREKİRSE DİĞER DAMADINI DA TARIM BAKANI YAPAR..SİZ HİÇ KAFANIZI YORMAYIN BÖYLE İŞLERE.....YAZIK YAZIK OLAN ÜLKEME İNSANLARA OLUYOR...SIRF DAMAT DİYE EMANET ETTİĞİN EKONOMİ ÇÖKMEK ÜZERE...BUNLARI SÖYLEYEN BEN DENİZ DİYORUM BENDE AK PARTIYE 15 YIL OY VERDİM...:)

Köy ihtiyar heyetine, kayınpeder damadı aza yazamıyor.Dışarıdan kabile devleti görünüyor.Bozacının şahidi şıracıymış, hesabı oluyor.Bu seferde güven eksikliği oluşuyor.

Şimdi tanınmış kişi mantığıyla birini tarım Bakanı diye dillendirmek bence çok yanlış bahsi geçen kişiler o konuma alakaya maydanoz derece uzak bu mantıkla gidersek nusret olsun köylüye mal satmak yerine köylünün malını pahalıya satan biri hem Sencer Ve esreften daha popüler hakkat dünyada Türk tariminin adı duyulur Eşref Ve Sencer beyler o göreve benim gözümde uzak tutulması gereken kişiler.

Gelin adaylarının köylere evlenmelerini sağlayacak projeleri olan bir bakan lazım bize. Bizim köye 15 yıldan beri sadece bir gelin geldi. Köyde ne küçük çocuk ne öğrenci kaldı. Köylerde tarım ve hayvancılığı yapacak genç kalmıyor.

Gelin adaylarının köylere evlenmelerini sağlayacak projeleri olan bir bakan lazım bize. Bizim köye 15 yıldan beri sadece bir gelin geldi. Köyde ne küçük çocuk ne öğrenci kaldı. Köylerde tarım ve hayvancılığı yapacak genç kalmıyor.
Ustam bunu tarım Bakanı nasıl çözecek bu köylününün şapkasını önüne koyup düşünmesi gereken Bir durum.