Sivas yine bay geçtianladım. sivasla eskişehir aynı gün askıya çıkmıştı beraber yatar inşallah
Sivas yine bay geçtianladım. sivasla eskişehir aynı gün askıya çıkmıştı beraber yatar inşallah
Eksikmi var ?Aksaray bugün akşam itibarı ile ZB hesabıma yatırılmış, ama Tarım İl Müdürlüğünce yayınlanan listeden bayağı bir sapma (-) var...![]()
nereler var ?Bilecik bu hafta yine yok
Şuan net bilgim yok öğrenince yazarımnereler var ?
Hangi iller olduğunu öğrendin mi abi geçen cuma nakliye desteğini yatirmislarŞuan net bilgim yok öğrenince yazarım
Ankara da trafik uygulamalarından dünya kadar ceza yazdılar millete almaya gelince söke söke alırlar vermeye gelince yan yattı çamura battiAnkarada almadı daha. İyice hiç ettiler parayı
Alma dalında yetişmiş kişiler ankaradaki ler. Ondandır.Ankara da trafik uygulamalarından dünya kadar ceza yazdılar millete almaya gelince söke söke alırlar vermeye gelince yan yattı çamura batti
Valla abi bir süredir ankaradayim her gün çevrilmekten gına geldiAlma dalında yetişmiş kişiler ankaradaki ler. Ondandır.![]()
Plaka 06 deyilse çevirirler. Bizi de ankara dışına çıkınca çok çeviriyor kolluk kuvvetleriValla abi bir süredir ankaradayim her gün çevrilmekten gına geldi![]()
Bu nasıl bir sistem neye göre göre ödeniyor ne yapmaya çalışıyor bunlar anlam veremedim gitti Eylül'de verdiğim buğdayın desteğini 6 ay sonra alabiliyorum ne âlâ memleket
Ben haziran 20 de sattım buğdayı 6.ayda bugday sat 3 ay geldi alamaBu nasıl bir sistem neye göre göre ödeniyor ne yapmaya çalışıyor bunlar anlam veremedim gitti Eylül'de verdiğim buğdayın desteğini 6 ay sonra alabiliyorum ne âlâ memleket
Nerde yayınlanıyor bu liste