Ynt: Tarım Bakanlığı çok kötü yönetildi!
hay yaşa! bu sene başkasından yardım istemekten bıktım ve gidip pahalı olduğunu bile bile ekipman aldım taksitle. İnsanlara yeri gelince her malzemeyi veriyoruz ama bize bir kaç kişi dışında yardım eden yok. Eğer kendin yapabiliyorsan yapacaksın bu işi başkasının ipiyle kuyuya inilmez. Zaten bu yüzden çiftçi kredi batağında. Dedem anlatır eskiden birinden borç isteyince 2. ye dedirtmezmiş. Şimdi bırak borç istemeyi para desen koşarak uzaklaşıyorlar
kaynari link=topic=85522.msg1021775#msg1021775 date=1441902151' Alıntı:Tarım bakanlığı çok kötü yönetildi. %100 doğru olduğunu kabul edelim ve bir tarafa koyalım
Peki biz kendimizi ne kadar iyi yönetiyoruz? Hiç bu soruyu kendimize sorduk mu? Çiftçi olarak yada boş verin çiftçiyi insan olarak ne kadar birbirimize destek veriyoruz ne kadar birbirimize yardım ediyoruz?
Yaptığımız iş için ne kadar bilgi sahibiyiz? Ne kadar kendimizi geliştirmek, bilgimizi artırmak için çaba sarf ediyoruz?
Bu yaz hasat için köye gittim, hububat ürünleri kamyona doldurmak için, kim benden Elevatör istediyse isteklerini kırmadım müsait olduğum zamanda doldurmalarına yardım ettim, o yardım ettiğim insanlar ben ürünümü doldururken yanımdan geçerken selam dahi vermediler
Şimdi ben seneye aynı insanlığı gösterir miyim emin değilim
Okuldan arkadaşım olan aynı zamanda memur olan bir arkadaşım bu sene çiftçiliği bıraktı, neden biliyor musunuz? Verimden yada buğdayın para etmemesinden dolayı değil. Bırakmasının tek sebebi köyde insanların birbirine yardım etmemesidir kısaca insanlığın bitmesinden dolayıdır.
Herkesin birbirini tanıdığı köylerde dahi yardımseverlik kalmamış, insanlık bitmiş
ama biz tarım bakanlığı kötü yönetiliyormuş diye yorum yapıyoruz, keşke tek sorunumuz tarım bakanlığının kötü yönetilmesi olsaydı.
bu parti gider başka bir parti gelir işi düzeltebilir ama insanlık kaybolunca onu geri bulmak gerçekten zordur
hay yaşa! bu sene başkasından yardım istemekten bıktım ve gidip pahalı olduğunu bile bile ekipman aldım taksitle. İnsanlara yeri gelince her malzemeyi veriyoruz ama bize bir kaç kişi dışında yardım eden yok. Eğer kendin yapabiliyorsan yapacaksın bu işi başkasının ipiyle kuyuya inilmez. Zaten bu yüzden çiftçi kredi batağında. Dedem anlatır eskiden birinden borç isteyince 2. ye dedirtmezmiş. Şimdi bırak borç istemeyi para desen koşarak uzaklaşıyorlar