Hayırlı olsun keşke lastikleride çelik radial ince dorse lastiği isteseydiniz yüke çok gelmiyor bu lastikler dönüşlerde ve geri manevralarda çok sorunlu
Bu mesajla ne anlatmak istediğini anlamdım walce deRomorkun hacmi 14 m3 civarı.
Buğdayın hektolitresi 80 olduğunu varsaysak
14 ×0.8 = 11.2 ton
[emoji16]Bu mesajla ne anlatmak istediğini anlamdım walce de
Sana şu fatura ile cevap veriyorumEkli dosyayı görüntüle 46319
Yok ilaveler sadece yukarı doğru açılıyor.kapak yana aşağı ve yukarı açılabiliyor.Hayırlı olsun. Bizde bugün belgeleri verdik ekipman kredisi için 5 tonluk tek dingil.Arka kapak ilaveler ile birlikte mi yana açılıyor ?
Denge çubuğu dediğin tam olarak ne oluyor.Kasteddiğin terazi dingil se Buda terazili.biri tümseğe çıktığında diğeri yere basıyor.Hayırlı olsun.Güle güle kullan.denge çubugu olsaymış dahada güzel olurmuş
Hayirli uğurlu olsun güle güle kullanin3.5 ve 5 Tonluk römorklarımızdan sonra büyük römorka ihtiyacımız olduğu için 8-10 tonluk römork arayışına girdik.Bölgemde tutulan ve üretim yeri bana yakın olan Tınaz,Palazoğlu ve Köksal markaları olunca ilk önce bu markaların ürünlerine baktık.Köksal hakkında olumlu yönde yorumlar aldık ve bölgemizde bayisi olmadığı için fabrikadan direk olarak alabildik.
opsiyon olarak ; Her iki dingilde de fren sistemi,ilaveler ile birlikde açılır arka kapak ve fırın boya istedik.gerisi standarttı.
Benim mf 240 dan pahalıymış [emoji1]1 ay önce 29 bine aldık
Deşme yaramıBenim mf 240 dan pahalıymış [emoji1]