Tamamen Yerli LPG’li Traktör

Ynt: Tamamen Yerli LPG’li Traktör

o iş sakat.söktüm takıyorum derken gazı uçurma tehlikesi var.birde sigara içtin mi.ağız yüz patlıcan gibi olur.fazla tüylerden kurtulursun.

Arkadaşlar duyduğuma göre taksilerdeki sıralı sisteme benziyormuş.Yakıt olayı ise pratik sökülüp dolusu takılabilen bir sistem ile yedek depo taşınabilecekmiş.Patlama olayı kesinlikle yok çünkü taksilerden daha emniyetli çünkü tarlada çalışıyor.Sıcaklık farkı olsa bile sorun olmaz.Deposu kabinin altında normal depo yerinde.Denemeleri bittiğinde traktörünüzde revizyon yaptırıp kullanabilirmişsiniz.

Arkadaşlar mutfak tüpü komik geliyor ama 10 yıl evvel ben arabamda kullandım ve bir çok kişide kullandı.Bildiğime göre lpg ile çalışan forklifler var.Sökülüp takılma olayında teknolojik çabuk değiştiriciler var.Bir traktörde görmüştüm klima gazını kaçırmadan traktörü kabini vs sökmüşlerdi orda görmüştüm çabuk değiştiricileri.Tabi dikkat şart ağzında sigara ile olmaz biraz yürek ister yani.Tümosan ın lpg li traktörü sadece lpg yakıyormuş dizel yok.Evet arkadaşın dediği gibi dizel karıştırıp yakan araçlar var.İstasyonda çalışan arkadaşımın bir gün bir tıra lpg verdiğini söylediğinde şaşırmıştım....

arkadaşlar şimdilik bana cazip degil.ileride rakipler ne çıkarır beklemek gerekir. ilk denemyi newhollnd yapmıştı. galiba.herşey şaka ama güzel seçenek aslında. ama motor ömrünün uzun olacagını sanmıyorum.güvenlik konusu nasıl olacak bilmiyorum.anız yakarken vs.