Gübretaş magsul plus gübresini mibzerle dönüme 10 kilo taban gübresi olarak versek nasıl olur, 40 kilo fırfırla DAP karıştırdım toprağa, tavsiye edermisiniz yada başka Bi öneriniz var mı
Taban gübresini ekimle beraber verip üst gübrelemenin tamamını damlamadan verebilirsiniz.Mısır da yapacağım gübrelemenin tamamını damlama ile vermek istiyorum mümkün müdür?
Hangi ürüne?Sulama şekli nedir?Toprak analizi var mı?Gübretaş magsul plus gübresini mibzerle dönüme 10 kilo taban gübresi olarak versek nasıl olur, 40 kilo fırfırla DAP karıştırdım toprağa, tavsiye edermisiniz yada başka Bi öneriniz var mı Ekli dosyayı görüntüle 45743
Mısır, sulama şekli salmasulama analiz yok, 40 kgdap verdim fırfırla banttan da tohuma beraber 10 kg vermeyi düşünüyorumHangi ürüne?Sulama şekli nedir?Toprak analizi var mı?
Magnezyum eksikse ver...Gübretaş magsul plus gübresini mibzerle dönüme 10 kilo taban gübresi olarak versek nasıl olur, 40 kilo fırfırla DAP karıştırdım toprağa, tavsiye edermisiniz yada başka Bi öneriniz var mı Ekli dosyayı görüntüle 45743
Olabilir verebilirsiniz.2 kg granül çinko sülfat ilave edin.Mısır, sulama şekli salmasulama analiz yok, 40 kgdap verdim fırfırla banttan da tohuma beraber 10 kg vermeyi düşünüyorum