Sıfırdan ÇKS çıkarmak istiyorum onun için de geçerli değil mi? ek-5 belgesinin çıktısını alıp doldurup ilçe tarıma müraacat edicez o zaman. Peki diyelim 15 dönüm bir tarla var ve 5 hissedarı var ben 15 dönümün tamamını ekicem tarla sahibinin kimliğini yazmak ve hisse paylarını yazmak gerekir miZiraat odasına gitmenize gerek yoktu, ek-5 belgesini internetten çıktı alıp yerlerin ada parsel nosunu yazmanız yeterliydi. Ancak yazdırdığıniz parsellerin tamamını ekerseniz tarla sahiplerinin TC kimlik numarasını yazmanıza gerek yoktur.ancak diyelim ki 15 dönüm tarlanın 5 dönümünü ekecekseniz tarla sahiplerinin TC kimlik nosunu yazmanız gerekir o zaman ziraat odasından yapmak zorunda kalabilirsiniz.
Daha dün yaptirdım sıkıntı yok ama dün öğleden sonra sisteme giriş olmuyorduTahütname sisteminde bir değişiklik varmı bugün gidenlerin hepsi geri dönmüş yeni tahütname yaptıran varmı
Ben Kasım 20'de yaptırdım sıkıntı yoktu.Tahütname sisteminde bir değişiklik varmı bugün gidenlerin hepsi geri dönmüş yeni tahütname yaptıran varmı
Gerekmez. Eğer bir parselin tamamını ekiyorsanız hissedarların hiç birinin tc. Sini yazmıyorsunuz. Muhtara ve 1 azaya imzalatıp ilce tarıma veriyosunuz.Sıfırdan ÇKS çıkarmak istiyorum onun için de geçerli değil mi? ek-5 belgesinin çıktısını alıp doldurup ilçe tarıma müraacat edicez o zaman. Peki diyelim 15 dönüm bir tarla var ve 5 hissedarı var ben 15 dönümün tamamını ekicem tarla sahibinin kimliğini yazmak ve hisse paylarını yazmak gerekir mi
Ek 5 belgesini ben netten bulamadım çıktı alıcaktım varsa linki atar mısınızZiraat odasına gitmenize gerek yoktu, ek-5 belgesini internetten çıktı alıp yerlerin ada parsel nosunu yazmanız yeterliydi. Ancak yazdırdığıniz parsellerin tamamını ekerseniz tarla sahiplerinin TC kimlik numarasını yazmanıza gerek yoktur.ancak diyelim ki 15 dönüm tarlanın 5 dönümünü ekecekseniz tarla sahiplerinin TC kimlik nosunu yazmanız gerekir o zaman ziraat odasından yapmak zorunda kalabilirsiniz.
Eğer hiç kaydınız yoksa mecbursunuz ziraat odasına gitmeye. İlçe Tarım Ziraat Odasından Çiftçi Belgesi istiyor. Kayıt olmanız lazım.Ek 5 belgesini ben netten bulamadım çıktı alıcaktım varsa linki atar mısınız