t480 kesin izle sonuna kadar sonra yorum yap ama kesın yorum :)

Ynt: t480 kesin izle sonuna kadar sonra yorum yap ama kesın yorum :)

bizim burda bunun 4 çekeri var adamlar traktöre küfür ediyor.2li 14 no pullugu 3 takviye kara dumanla çekiyor.satıp tt50 alacam diyor.hakkaten fıatı fıat yapan cer dişlisiydi bunlara cer koymamışlar.bende nh alacak olsam 3 milyar fazla verip cerli tt50yi alırım.

aksoylar link=topic=44362.msg439482#msg439482 date=1314887901' Alıntı:
bizim burda bunun 4 çekeri var adamlar traktöre küfür ediyor.2li 14 no pullugu 3 takviye kara dumanla çekiyor.satıp tt50 alacam diyor.hakkaten fıatı fıat yapan cer dişlisiydi bunlara cer koymamışlar.bende nh alacak olsam 3 milyar fazla verip cerli tt50yi alırım.
o zaman onlar kullanamıyordur kardes vıdeodada ızledıgın gıbı 3 lu 10 luk cekıyor yada 9 lu tam bılmıyorum ama ıyı cekıyor yanı tabıkı tt50 buna gore ıyı ama buda gucune ve ara ısler ıcın ele gecmez traktordur dıye dusunuyorum.....:)

hıdrolık kaldırma gucu zayıf motor mıtsubışi şanzıman hındıstandan torku az fıyatı makul tek kuyruk devrı rengı mavı mavı olsunda dıyenlere özel :8

bizim bir abide var kullandım bir gün boyunca.çok seri çekisi iyi değil ve newhollandın klasik sorunu vitesleri çok zor geçiyo.

Maşallah güzel gidiyor t480. Ama pulluğun arkayı biraz daha salman gerekli birde pulluğu sağa biraz daha yanaştır ön çok dalıyor arkası da bazen boşa çıkıyormuş gibi sanki.

Türkü de çok güzel bir türkü, çok güzel bir çalışma olmuş dostum teşekkürler.

sadece mavi kaportası var.kalite çok zayıf .ama çiftçiliğe ilk adım atanlar için ideal,

bizim burda sütaş almış bunlardan tam hatırlamıyorum ama 20 taneye yakın almışlar bi kısmı tek çeker bi kısmı çiftçeker 2 ay geçmeden hepsini geri iade edip tt aldılar ve bayii sakladı bunu kötü reklam olmasın diye....

Ahmet745 link=topic=44362.msg453859#msg453859 date=1318410753' Alıntı:
bizim burda sütaş almış bunlardan tam hatırlamıyorum ama 20 taneye yakın almışlar bi kısmı tek çeker bi kısmı çiftçeker 2 ay geçmeden hepsini geri iade edip tt aldılar ve bayii sakladı bunu kötü reklam olmasın diye....
bılmıyom ama zaten t480 tt50 nın ısını gormez bu yuzden ola bılır

vale link=topic=44362.msg451555#msg451555 date=1317967450' Alıntı:
sadece mavi kaportası var.kalite çok zayıf .ama çiftçiliğe ilk adım atanlar için ideal,
ara ısler ıcınde uygundur dıye dusunuyorum

ydincbayram link=topic=44362.msg451530#msg451530 date=1317950820' Alıntı:
Türkü de çok güzel bir türkü, çok güzel bir çalışma olmuş dostum teşekkürler.
ewt guzel calısma olmus yapanların ellerıne salık :)