T480 4X4 sıfır almayi düsünüyoruz bu traktör hakkinda yorumlarinizi bekliyorum.

Ynt: T480 4X4 sıfır almayi düsünüyoruz bu traktör hakkinda yorumlarinizi bekliyorum.

hacımemiş link=topic=72309.msg840535#msg840535 date=1391536190' Alıntı:
br arkadaşa almak istedik nh nn servisine sorduk brşey desek şimd bay ile papaz oluruz dedi anlayın işe dedi 2 model düşük tt sini aldık aynı paraya

anladimm saolun tekrarr nerdeyse aliyorduk ya bayi traktörü boludan zonguldaga bizim oldugumuz yere kadar getirmisti bide tamm deseydik birakiyordu traktörü ;D ;D ;D

Ynt: T480 4X4 sıfır almayi düsünüyoruz bu traktör hakkinda yorumlarinizi bekliyorum.

holstain link=topic=72309.msg840519#msg840519 date=1391535243' Alıntı:
ya bizim yapacagimiz is traktörle yonca bicmek 20 dönüm kadar ( zaten yonca 7 yil kendi yetisiyor tekrar ekmeye gerek yok) ,,,, birde 20 dönüm misirlik silaj icin pullukla tarla surmek bu kadar . misiri mibzerle baska trakrör ekiyor zaten
o mısırın arasını işlemekte ister sen sen standart tt versiyonu al

illede newholand derseniz 55 serisini alınız bu seri güzel istenizde zararsız satarsınız 480 ler motorları çin malı tabiki fiyatları uygundur

bende tek çekeri wardı yakıtı düşükdü işe geldi mi çiftçekerin 2 katını yakıyodu arkayı dağıttı sattık alıp başına bela etme birde bunların motoru rektefe olmuyor motoru atacan yeni motor alacan tercihim erkunt kısmet 55 çift çeker al keyfine bak

kardeşim bu traktör hakkında bir bilgim yok maalesef ama bahçe işleri için mi alıyorsunuz yoksa buğday filan mı ekeceksiniz? :)

Bizim buralarda epey çoğaldı t480 ler ama kimseyide görmedim duymadım memnunum diye soruyorum idare eder işimizi görüyor diyorlar bende bahçe modeli Ls kullanıyorum en sevdiğim yönü yakıtı az ikinci el almama rağmen büyük bi sorun çıkartmadı tumosan ile erkunt bahçe modelleri de dikkatimi çekiyor onlarada bi bak istersen