40 50 beygir yeterli olduğu söyleniyorMinimum kaç hp güç istiyo bu
40 50 beygir yeterli olduğu söyleniyorMinimum kaç hp güç istiyo bu
yonca yaparsak 30-40 dönüm bundan alalım öyleyse tamburluya göre daha iyi olur
Deneyip göreceğiz bakalim insallah iyi olur celmak fimaks Türkay sürüm firmalarinin çıkardığı diskli cayir biçme makinesi ürün kiyaslamasinda sürmak 500 kg digerleri 350 400 kg aralığında40 begir az bizde var 60 makineyle çalıştırıyorum bazen onu bile kesiyor seri iş yapıyor arıza fazla olmaz hızlı gitmezzen otu çok parçalar tamburludan iyidir ot sıkışma olmaz daha kısa keser ben memnunum
40 begir az bizde var 60 makineyle çalıştırıyorum bazen onu bile kesiyor seri iş yapıyor arıza fazla olmaz hızlı gitmezzen otu çok parçalar tamburludan iyidir ot sıkışma olmaz daha kısa keser ben memnunum
Evet hocam taş atar kesinlikle üstündeki brandasi çıkarıp ta çalışmayınız ot boylu olursa bı sıkıntı olmuyor fakat az olan yerlerde sorunlu ben hep örtüsü kapalı kullanıyorumTaşlı arazide kullanımı nasıl acaba, taş atıyormu
Evet hocam taş atar kesinlikle üstündeki brandasi çıkarıp ta çalışmayınız ot boylu olursa bı sıkıntı olmuyor fakat az olan yerlerde sorunlu ben hep örtüsü kapalı kullanıyorum taşlı yerleride biçer bıçakları biraz kaldırTaşlı arazide kullanımı nasıl acaba, taş atıyormu
Evet hocam taş atar kesinlikle üstündeki brandasi çıkarıp ta çalışmayınız ot boylu olursa bı sıkıntı olmuyor fakat az olan yerlerde sorunlu ben hep örtüsü kapalı kullanıyorum taşlı yerleride biçer bıçakları biraz kaldır