Sünnet Düğünü Daveti

Ynt: Sünnet Düğünü Daveti

allahım hayırlı uğurlu etsin nail abi allahım düğünündede hep beraber oynamayı nasip etsin inşallahhh...

Hacım hayırlı uğurlu olsun allh büyük düğününüde göstersin başımıza bi iş bulduk bakalım nasipse gelmeye çalışacağım
Ersan kardeş sanada allh bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin alk-*s

Nail abi merasiminiz hayırlı olsun, allah damatlığınıda gösterir inşallah...

Ersan abi size de ömür boyu mutluluklar dilerim...

Nail Abi Hayırlı Uğurlu Olsun....Bundan 8 ay önce Tsk ya söz verdim Yoksa Kütahya Balıkesir 2 saat gelmek için hiç bi engel yoktu :(

Cemiyetinn hayırlı olsun Nail abi... alk-*s

Burdan Ersan kardeşimede mutluluklar dilerim alk-*s
eminsin değilmi geridönüşü yok valla :D

nail aga gelmeyi isterdim ama bizim işlerin tam kızıştığı zamana denk geldi . neyse allah tamamına erdirsin .. hayırlara vesile olsun.

ersan abi sanada mutluluklar dilerim ..allah mesut, bahtiyar etsin

Nail abi hayırlı olsun, Allah mürvetinide görmek nasib eylesin.
Ersan arkadaşımız sizinde cemiyetiniz şimdiden hayırlı olsun inşallah...

Hayırlı uğurluı olsun abi,işlerden fırsat bulursam ben de gelmek istiyorum bakalım hayırlısı,ersan abi sana da mutluluklar dilerim :)

Hayırlı olsun abi, Allah hayırlı ve sağlıklı bir ömür versin kardeşimize. Gelmeyi isterdim ama o tarihte ot ilacı için memlekete gitmiş olacağım. :)

Ayrıca o tarihte evlenecek olan Ersan Abi ' ye de mutluluklar diliyorum.
...

Hayırlı uğurlu olsun Nail abi. İnşallah bizim de işimiz denk gelir de belki geliriz.

Ersan abi, senin içinde hayırlı olsun, Allah herkese nasip etsin... :)